Artikel Werken voor Landsmeer

Kom bij ons werken!

Door op de titel van de vacature te klikken open je de link voor het downloaden van de volledige vacaturetekst. De gemeente Landsmeer neemt deel aan RegioFlexWerk, dit is een platform voor vacatures in de regio's Amsterdam, Zuid-Kennemerland, Haarlemmermeer en Zaanstreek- en Waterland. Je kunt op onze vacatures solliciteren door op de website van RegioFlexWerk het sollicitatieformulier in te vullen.

Vacatures

Communicatieadviseur

Inkoopadviseur

Informatiemanager

Via onderstaande link ga je naar de RegioFlexWerk pagina van de gemeente Landsmeer.

RegioFlexWerk Gemeente Landsmeer

Werken bij de gemeente Landsmeer is werken in een kleine gemeente met grote ambities: korte lijnen, informele werkrelaties en goede onderlinge verbondenheid. Onze organisatie bestaat uit drie afdelingen: Publiekszaken, Ruimtelijke Zaken en Middelen en Ondersteuning. Er zijn ca. 84 medewerkers werkzaam bij de gemeente.

Met het organisatie ontwikkelplan, 'Anders met elkaar vooruit, Onze ontdekkingsreis', zijn we een proces gestart om als organisatie in te spelen op veranderingen waarbij we investeren in onze medewerkers, die veel ruimte krijgen om zich verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld via onze Landsmeer Academie

Van onze medewerkers vragen wij dat zij actief meedenken en werken aan hun eigen ontwikkeling en die van de organisatie. De gemeente Landsmeer biedt alle kansen om jezelf te ontwikkelen en werkwijzen te ontdekken en toe te passen.

Resultaatgerichtheid, verantwoordelijkheid, pro activiteit, verbinden en communicatie zijn hierbij onze sleutelwoorden.

Wil je meer weten over onze manier van werken en onze organisatie ontwikkeling? Kijk dan via onderstaande link naar onze werkprincipes en de infographic van ons organisatie ontwikkelplan. 

Organisatie ontwikkelplan 'Anders met elkaar vooruit, Onze ontdekkingsreis'

Onze vijf werkprincipes