gemeente Landsmeer | Conferentie Werken Zorgen Samen

Nieuwsbericht Conferentie Werken Zorgen Samen

Gepubliceerd op: 24 oktober 2016 10:30

Werken, Zorgen, Samen

Wilt u besparen op verzuimkosten en rekening houden met werkende mantelzorgers binnen uw organisatie? Kom dan donderdag 17 november naar de Conferentie Werken Zorgen Samen met afsluitend een netwerkborrel. Locatie: Cultuurhuis Wherelant, Van IJsendijkstraat 403, Purmerend

1 op de 6 werknemers in Nederland is een werkende mantelzorger. Dit aantal zal de komende jaren blijven groeien. 40% van de werkende mantelzorgers voelt zich overbelast. Wanneer hier geen aandacht voor is, vallen deze overbelaste werknemers uit. Een oplossing hiervoor kan mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid zijn. Aan de hand van praktijkverhalen geven we informatie over wat mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid inhoudt en wat het oplevert.

Aanmelden

Wilt u zich opgeven voor de conferentie, stuur dan een email met hierin de naam van de organisatie en naam en functie van de aanwezigen naar Shannon Leloux: s.leloux@rswp.eu. Deelname is kosteloos.
Locatie: Cultuurhuis Wherelant, Van IJsendijkstraat 403, Purmerend

Werken Zorgen Samen is een project van de Regionale Stichting WonenPlus en wordt gesubsidieerd door de Provincie Noord-Holland. Het project geeft de mogelijkheid om bedrijven kosteloos te helpen bij het invoeren van mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid. Meer informatie is te vinden op werkenzorgensamen.nl.

Logo werken zorgen samen