Nieuws

Burgemeester Landsmeer: Gesprek met CdK over Bestuurlijke Toekomst Landsmeer en verlenging termijn waarnemerschap.

Gesprek met CdK over Bestuurlijke Toekomst Landsmeer en verlenging termijn waarnemerschap. De burgemeester Anne Lize E.C. van der Stoel van de gemeente Landsmeer heeft binnenkort een afspraak met de Commissaris van de Koning (CdK), de heer A. Th. H. van Dijk. Op de agenda staan twee punten: de voortgang inzake Bestuurlijke Toekomst. Daarnaast zal de burgemeester de Commissaris toelichten geven waarom zij géén tweede verlenging van haar waarnemend burgemeesterschap ambieert. De termijn van de burgemeester loopt op 1 augustus 2019 af.

15 maart 2019 15:45

Samenvatting informatieavond herinrichting Sportpark op 6 maart 2019

Informatieavond herinrichting Sportpark Op 6 maart 2019 heeft de gemeente Landsmeer een informatieavond over de herinrichting van het Sportpark georganiseerd. De avond is goed bezocht en er zijn door omwonenden veel goede suggesties gedaan. Waarvoor onze dank.

15 maart 2019 15:00

Resultaten enquête woonruimteverdeling

Resultaten enquête woonruimteverdeling Eind januari is een enquête uitgezet onder inwoners en woningzoekenden in de gemeenten in de regio's Zaanstreek-Waterland, Amsterdam en Amstelland-Meerlanden. Het doel was om de mening te peilen van een zo breed mogelijke groep inwoners over de verdeling van de schaarse sociale huurwoning.

14 maart 2019 15:30

Inspiratiebijeenkomst voor mantelzorgers in Landsmeer

De inspiratiebijeenkomst is dé ontmoetingsplek voor mensen die intensief en langdurig voor een naaste zorgen. U ontmoet mensen die weten wat het is om mantelzorger te zijn. Iedere keer is er een ander thema. Deze keer is het thema: handen in het haar met betrekking tot hulpmiddelen in huis

13 maart 2019 10:50

Gratis opfrissen van uw verkeerskennis

Wilt u als ervaren verkeersdeelnemer worden bijgespijkerd over de nieuwste verkeersregels? En daarbij nog tips krijgen voor zuiniger en milieuvriendelijker rijden? Neem dan gratis deel aan de opfriscursus.

13 maart 2019 10:45