Nieuws

Cultuurvisie voor onze gemeente, denkt u mee?

De gemeente en culturele instellingen zijn druk bezig met het ontwikkelen van een cultuurvisie voor onze gemeente. En een visie ontwikkelen doe je niet alleen, maar dat doe je samen met de Landsmeerse samenleving.

16 september 2019 13:15

Verwijderen Fietsen

Team Handhaving gemeente Landsmeer heeft een aantal fietsen in verwaarloosde toestand aangetroffen. De fietsen zijn door de handhaver voorzien van een gele sticker met datum. Als de eigenaren van de fietsen geen reactie geven of deze niet zelf doen verwijderen zal de gemeente Landsmeer deze na 28 september 2019 weghalen.

15 september 2019 17:20

Ontwikkelen cultuurvisie Landsmeer

De gemeente en culturele instellingen zijn bezig met het ontwikkelen van een cultuurvisie voor onze gemeente. En een visie ontwikkelen doe je niet alleen, maar dat doe je samen met de Landsmeerse samenleving. De gemeente is de afgelopen maanden al met diverse kunstenaars en vertegenwoordigers van verenigingen in gesprek gegaan over cultuur in Landsmeer en zetten dit gesprek graag samen met inwoners voort.

11 september 2019 11:00

Cursus Omgaan met dementie

De Zorgcirkel, Evean, Clup Welzijn, de SMD en RSWP organiseren samen de cursus Omgaan met dementie. Een praktische cursus voor partners en kinderen van iemand met geheugenproblemen.

06 september 2019 09:55