gemeente Landsmeer | Bewoners, experts en gemeente zorgen samen voor herinrichting Havenzathe

Nieuwsbericht Bewoners, experts en gemeente zorgen samen voor herinrichting Havenzathe

Gepubliceerd op: 24 april 2019 08:40

De openbare ruimte in de wijk Havenzathe wordt vernieuwd. De riolering is verouderd en moet worden vervangen. Dit biedt de kans om ook de buitenruimte van de wijk aan te pakken. Dat wil de gemeente samen met de bewoners doen.

UITNODIGING: Samen werken, samen inrichten ťn samen beslissen.
De gemeente nodigt bewoners van Havenzathe uit om mee te denken over het opnieuw ontwerpen van de eigen wijk. Niet de gemeente maakt het plan, maar bewoners werken samen met buurtgenoten, gemeente en deskundigen aan het ontwerp. Dit gaat veel verder dan een bewonersavond.

Doet u mee?
De gemeente ontvangt bewoners graag op 20 mei 2019 om 19.30 uur in het Dienstencentrum Landsmeer om dit alles te bespreken en af te spreken hoe we dit gaan organiseren. Vanaf 19:00 uur staat de koffie met gebak klaar. Bewoners die aanwezig willen zijn, worden gevraagd om zich vooraf aan te melden via havenzathe@landsmeer.nl.

Samenwerken met BUURbook
Om de samenwerking met buurtbewoners goed te laten verlopen, heeft de gemeente BUURbook gevraagd om het proces te ondersteunen. BUURbook is een onafhankelijk, sociaal platform voor iedereen om informatie en ideeŽn te delen, ook als bewoners niet aanwezig kunnen zijn.

De gemeente vraagt bewoners om hun ideeŽn of vragen voor 20 mei al op BUURbook te zetten en te reageren op ideeŽn van buren. Schrijf u hiervoor in op havenzathe.BUURbook.nl/inschrijven. U blijft dan ook automatisch op de hoogte van de planvorming en discussie. U kunt ook de app BUURbook downloaden en als buurt 'Havenzathe' kiezen.