Nieuwsbericht Dag van de mantelzorg: 10 november 2018

Gepubliceerd op: 17 oktober 2018 14:05

De landelijke dag van de mantelzorg is op zaterdag 10 november. De gemeenten Landsmeer en Oostzaan besteden hier graag gezamenlijk aandacht aan. Het hele jaar door staan mantelzorgers klaar voor een naaste. Op deze dag worden de mantelzorgers zelf in het zonnetje gezet.

Op zaterdag 10 november 2018 bent u van harte welkom om, samen met andere mantelzorgers, te genieten van een brunch bij restaurant Twiske Haven in Oostzaan.

U kunt gebruik maken van busvervoer:

In Landsmeer staat er om 9.45 uur een bus klaar bij supermarkt Deen, hoek Dorpsstraat/Burgmeester Postweg. In Oostzaan kunt u om 10.05 uur opstappen bij het Winkelcentrum Klaverweide, Lisweg.

Vervolgens rijden we gezamenlijk naar het restaurant waar een uitgebreide brunch klaar staat.

Om 12.30 uur ronden we af en wordt u met de bus teruggebracht naar de locatie waar u opgestapt bent.

Aanmelden voor de dag van de mantelzorg:
Iedereen die mantelzorger is, kan zich aanmelden. Dit kan via de Stichting Maatschappelijke Dienstverlening Z/W. Telefoon 075-2060011. Of via de mail van de consulenten: Landsmeer w.sas@smdzw.nl of Oostzaan w.lam@smdzw.nl. Graag opgeven voor 1 november.

U mag uiteraard ook op eigen gelegenheid naar Twiske Haven komen. Graag bij aanmelding vermelden of u wel of geen gebruik maakt van de bus.

Adres Twiske Haven: Noorderlaak 4a, 1511 BX Oostzaan