gemeente Landsmeer | Fotowedstrijd Laag Holland

Nieuwsbericht Fotowedstrijd Laag Holland

Gepubliceerd op: 25 augustus 2021 11:15

Dit jaar staat in het teken van het nationale thema 'Ode aan het Landschap'. Speciaal hiervoor roept Bureau Toerisme Laag Holland (BTLH), in samenwerking met het Purmerends Museum en BRASA Bar & Kitchen in Purmerend alle (hobby)fotografen in de regio op hun 'Laag Holland' in een foto te vangen en om deze foto uiterlijk 31 augustus a.s. in te zenden voor de fotowedstrijd. Het vereeuwigen van het bijzondere landschap, in de vorm van deze blijvende 'Ode'.

Kijk door de ogen van de meesters naar de plekken die door de mens gecreëerd zijn of juist door de eeuwen nauwelijks veranderd zijn. Denk hierbij aan de vele dijken, (water)molens en gemalen om het water de baas te blijven. Of de vele vergezichten, de bijzondere flora en fauna en de ontelbare slootjes en vaarten. Streekproducten, forten, marktpleinen of juist lijnrechte wegen, wat trekt jouw aandacht?

De winnende foto komt tijdelijk op een prominente plek te hangen in het Purmerends Museum. Daarnaast krijgt de winnaar een eigen mini-rapportage in de najaarseditie (oktober, november, december) van het magazine 'Dagje uit in Laag Holland' (oplage 71.500), twee kaarten voor de tentoonstelling 'Ode aan het Noord-Hollandse Landschap' in het Purmerends Museum en een lunch voor twee personen verzorgd door BRASA. De nummers twee en drie krijgen ook een prijs.

Stuur je foto('s) in via info@laagholland.com.  Als je actief bent op social media, dan kun je jouw foto voor extra aandacht op Instagram met de hashtag #odeaanlaagholland plaatsen en BTLH volgen via @laagholland. Per persoon mogen er maximaal 3 foto's worden ingestuurd. Deelname aan acties is alleen mogelijk voor personen vanaf 18 jaar of ouder. De actie loopt tot dinsdag 31 augustus. Op donderdag 21 september 2021 zal de winnaar via de sociale mediakanalen en de website van Rodi Media bekend worden gemaakt.