gemeente Landsmeer | Havenzathe: Samen werken, samen inrichten en samen beslissen

Nieuwsbericht Havenzathe: Samen werken, samen inrichten en samen beslissen

Gepubliceerd op: 15 mei 2019 08:40

Woont u in Havenzathe? Doet u al mee? De gemeente nodigt bewoners van Havenzathe uit om mee te werken aan het opnieuw ontwerpen van de eigen wijk. Niet de gemeente maakt het plan, maar bewoners werken samen met buurtgenoten, gemeente en deskundigen aan het ontwerp. Dit gaat veel verder dan een bewonersavond.

UITNODIGING! Doet u mee?
De gemeente ontvangt bewoners graag op 20 mei 2019 om 19.30 uur in het Dienstencentrum Landsmeer om dit alles te bespreken en af te spreken hoe we dit gaan organiseren. Vanaf 19:00 uur staat de koffie met gebak klaar. Bewoners die aanwezig willen zijn, worden gevraagd om zich vooraf aan te melden via havenzathe@landsmeer.nl.

Laat uw reactie achter op BUURbook
Ter versterking van de samenwerking, heeft de gemeente BUURbook gevraagd het proces te ondersteunen. Heeft u ideeën of vragen over uw wijk? Dan kunt u deze nu alvast al op BUURbook zetten. Natuurlijk kunt u ook reageren op ideeën van uw buren. Schrijf u hiervoor in op havenzathe.BUURbook.nl/inschrijven. U blijft dan ook automatisch op de hoogte van de planvorming en discussie. U kunt ook de app BUURbook downloaden en als buurt 'Havenzathe' kiezen.