gemeente Landsmeer | Stap over op duurzame energie met zonnepanelenactie Landsmeer

Nieuwsbericht Stap over op duurzame energie met zonnepanelenactie Landsmeer

Gepubliceerd op: 03 september 2021 13:45


Besparen op uw energierekening door zelf duurzame energie op te wekken? Door mee te doen aan de zonnepanelenactie in gemeente Landsmeer koopt u zonnepanelen tegen een gunstige prijs. Wethouder Mandy Elfferich: "Met zonnepanelen maakt u uw woning klaar voor een duurzame toekomst. En elke stap die we nemen helpt in de strijd tegen klimaatverandering."

Na eerder succes gaat in gemeente Landsmeer de gezamenlijke inkoopactie voor zonnepanelen weer van start. Een samenwerking tussen vakkundige installateurs uit de regio biedt u de mogelijkheid zonnepanelen te laten installeren tegen een gunstige prijs.

Ontvang een aanbod op maat
In deze gezamenlijke inkoopactie krijgt u een aanbod op maat. Regionale installateurs bieden u een lage prijs voor installatie van de panelen. Wanneer u zich aanmeldt, komt geheel vrijblijvend en gratis één van de installateurs bij u langs voor advies. Zij maken een aanbod op maat. Daarna beslist u of u overgaat tot aankoop.

Ook de btw kan worden teruggevraagd
Als u gebruik maakt van dit aanbod, heeft u als particulier het voordeel dat de btw kan worden teruggevraagd bij de Belastingdienst. Binnen deze actie kan dit voor deelnemers gratis worden verzorgd door een administratiekantoor.

Corona
De installateurs werken volgens de RIVM richtlijnen. Deze richtlijnen zijn onder het protocol Samen Veilig Doorwerken te vinden op www.rijksoverheid.nl.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan
U kunt zich tot 21 december 2021 inschrijven voor de actie via Duurzaam Bouwloket. Een van de installateurs neemt contact met u op voor verdere afspraken.

Online informatieavond op 23 september
Wilt u voordat u uw offerte aanvraagt meer weten? U kunt meekijken, meeluisteren en ook vragen stellen tijdens de online informatieavond die wordt georganiseerd op 23 september 2021. U kunt de uitzending alleen volgen wanneer u zich vooraf aanmeldt via Duurzaam Bouwloket.