gemeente Landsmeer | Routebeschrijving

Artikel Routebeschrijving

U vindt het gemeentehuis in de Raadhuisstraat 1, 1121 XC Landsmeer. Landsmeer is prima te bereiken met het Openbaar vervoer

Per auto of motorfiets

Vanuit de richting Amersfoort

U volgt de A1 richting Amsterdam. Daarna volgt u de richting Zaandam (ringweg Amsterdam A10). Op de ringweg aangekomen, neemt u (na de Zeeburgertunnel) de afrit S117 (Landsmeer). Op de splitsing gaat u linksaf en na ongeveer 200 meter rechtsaf. U rijdt nu op het Zuideinde met rechts van u de wegsloot. Deze weg blijft u volgen tot u in het centrum van Landsmeer bent aangekomen (na ongeveer 1500 meter). Het gemeentehuis bevindt zich aan uw rechterhand op de hoek van de Dorpsstraat en de Raadhuisstraat.

Vanuit de richting Utrecht

U volgt de A2 richting Amsterdam. Daarna volgt u de richting Zaandam (ringweg Amsterdam A10). Zie verder routebeschrijving Amersfoort.

Vanuit de richting Den Haag

U volgt de A4 richting Amsterdam. Voorbij de luchthaven Schiphol volgt u de richting Zaandam (ringweg Amsterdam A10). Direct na de Coentunnel volgt u de richting Amersfoort. Na de richting Amersfoort te hebben gekozen, neemt u de afrit S117 (Landsmeer). Op de splitsing gaat u linksaf onder het viaduct door en langs het benzinestation. Aan het einde van deze weg gaat u rechtsaf richting Landsmeer. Zie verder routebeschrijving Amersfoort.

Vanuit de richting Hoorn

U volgt de A7 richting Amsterdam. Bij Zaandam neemt u de A8 richting Amsterdam. U volgt de richting Amersfoort. Op de ringweg Amsterdam A10 aangekomen neemt u de afrit S117 (Landsmeer). Zie verder routebeschrijving Amersfoort.

Vanuit de richting Haarlem

U volgt de A5/N5 richting Amsterdam. Bij de ringweg Amsterdam A10 volgt u de richting Zaandam. Zie verder routebeschrijving Amersfoort.

Parkeergelegenheid

Naast het gemeentehuis is een kleine parkeerplaats. In de directe omgeving van het gemeentehuis zijn echter ook parkeervakken.