gemeente Landsmeer | Duurzaam Bouwloket

Artikel Duurzaam Bouwloket

Inwoners van Landsmeer kunnen voor vragen op het gebied van duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing en energie opwekken, terecht bij het Duurzaam Bouwloket. De gemeenten uit de regio zijn een samenwerking aangegaan met het digitale loket, www.duurzaambouwloket.nl, om zodoende haar bewoners te informeren en adviseren over de besparingsmogelijkheden in hun woning. De adviseurs van het loket staan borg voor professioneel, onafhankelijk en gratis advies.

Wat kunt u verwachten?
Via de website, per mail of telefonisch kunt u bij het Duurzaam Bouwloket terecht voor al uw vragen over kwaliteitsverbetering en besparingsmogelijkheden voor uw woning. Naast het thema energie zijn de onderwerpen gezondheid en wooncomfort belangrijke aandachtspunten. Ga naar www.duurzaambouwloket.nl  (Deze link opent in een nieuw venster)en ontdek de mogelijkheden. Heeft u vragen? Dan kunt u een terugbelverzoek achterlaten op de website of mailen naar: info@duurzaambouwloket.nl


Platform voor lokale bedrijven
Het Duurzaam Bouwloket is tevens een platform voor lokale bedrijven die duurzame producten of diensten leveren. Mogelijke partners zijn:

  • Installateurs, isolatiebedrijven, kozijnenleveranciers;

  • Aannemersbedrijven en bedrijfsallianties;

  • Bouwmanagement- en adviesbureaus en architecten;

  • Coöperaties, wijk- en dorpsraden.


Het loket brengt de vraag- en aanbodzijde naar elkaar toe. Als een woningbezitter een maatregel wilt toepassen en een offerte aanvraag doet of om advies vraagt, dan zullen de adviseurs diverse mogelijkheden tonen en verschillende materialen bespreken. Bij het adviseren van bewoners bewaart het loket echter altijd haar onafhankelijke rol.

Wilt u als ondernemer meer weten hoe u gebruik kunt maken van het Duurzaam Bouwloket?
Stuur dan een mail naar info@duurzaambouwloket.nl

Duurzaam Bouwloket