Artikel Havenzathe fase 2020 (vervolg masterplan)

Naar aanleiding van het definitieve ontwerp zijn er diverse reacties gekomen op het haaksparkeren voor de bungalows Stoutenburg 20 t/m 22 en 43 t/m 49.
Uit de in december 2020 gehouden enquête zijn een aantal opmerkingen gekomen welke hebben geresulteerd in wijzigingen van het voorlopig ontwerp. Sommige wijzigingen waren klein en zonder grote impact te verwerken in het definitieve ontwerp. De wijziging van het langsparkeren in haaksparkeren voor de bungalows is een stuk ingrijpender. Deze wijziging is gemaakt naar aanleiding van een aantal opmerkingen met het verzoek tot haaksparkeren en meer parkeerplaatsen.

De stap van voorlopig ontwerp naar definitief ontwerp lijkt voor deze laatste wijziging te groot te zijn geweest. Het haaksparkeren zorgt weliswaar voor meer parkeerplekken maar ook voor minder groen. Het is zeker niet de bedoeling iets te ontwerpen waar de meeste bewoners zich niet in kunnen vinden en daarom willen wij de bewoners opnieuw vragen hun mening te geven over deze parkeerplekken.

De ontwerpen kunt u hieronder inzien:

Het ontwerp met de meeste stemmen vóór zal worden verwerkt in het definitieve ontwerp. De enquête kan worden ingevuld tot 8 maart 2021.

Na de uitslag van de enquête zullen wij u op de hoogte brengen van het definitieve ontwerp voor de herinrichting en de planning van de uitvoering.

Een overzicht van de speelplekken en de te kappen bomen vind u hieronder:

We willen iedereen nogmaals bedanken voor de inzet en samenwerking. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Cynthia van Leeuwen-Lohman, 06-50037681 of c.vanleeuwen@landsmeer.nl