gemeente Landsmeer | Havenzathe speelplek Rhijnestein-Brederode

Artikel Havenzathe speelplek Rhijnestein-Brederode

Goed nieuws! De afgelopen weken zijn wij bezig geweest met het zoeken naar een aannemer om de door jullie gekozen nieuwe speelplek Rhijnestein/Brederode aan te leggen én met succes. De aannemer is gevonden en de acht weken levertijd van de speeltoestellen zit erop. We kunnen vanaf maandag 7 juni 2021 gaan beginnen met de aanleg van deze mooie nieuwe speelplek!

Werkzaamheden
Om een mooie maar vooral veilige speelplek te maken wordt het gebied vanaf maandag 7 juni a.s. afgezet met hekken. De speeltoestellen worden in beton gegoten zodat ze straks stevig en veilig staan. Dat beton heeft even tijd nodig om goed uit te harden en in die tijd mag er niet gespeeld worden op de toestellen (ook niet stiekem). Ook moet het gras en de nieuwe beplanting even de tijd hebben om te groeien. We willen daarom vragen – hoe lastig ook – nog even geduld te bewaren en niet over de hekken heen te klimmen als de speeltoestellen er staan om er alvast op te spelen.

De werkzaamheden zullen een aantal weken duren, maar het geduld zal beloond worden met een prachtige nieuwe speelplek waarin, als alles volgens planning verloopt, vanaf maandag 19 juli gespeeld kan worden.

Opening speelplek
Als de coronaregels het toelaten, wordt de speelplek na de zomervakantie officieel geopend met een leuk feestje. De datum voor de officiële opening wordt later bekend gemaakt.

Definitieve ontwerp
Via deze link kan de nieuwe speelplek bekeken worden.

Contact
Mochten er vragen zijn, dan kun je contact opnemen met Cynthia van Leeuwen-Lohman, 06-50037681 of c.vanleeuwen@landsmeer.nl