Artikel Luijendijk-Zuid

Dit bouwproject in fraaie Waterlandse stijl ligt aan de rand van Landsmeer, slechts een kwartier fietsen naar hartje Amsterdam. De wijk bestaat uit 350 woningen en een school. Het project wordt in fases uitgevoerd.

Nieuwbouw

Aanmelden als geïnteresseerde voor de laatste nog te bouwen woningen kan via www.luijendijkzuid.nl In 2017 wordt nog een geluidsscherm geplaatst. Meer info hier.

Planning

  • Het gehele plan wordt in 2018 afgerond.
  • Bestrating Zuiderzeelaan
    In juni 2017 wordt de definitieve bestrating in de rijbaan aangebracht op de Zuiderzeelaan, tussen de Buitenhuislaan en de Speksnijdersweg. De gefaseerde werkzaamheden nemen ongeveer vier weken in beslag (van 6 t/m 30 juni). Tijdens de werkzaamheden zijn de rijbaan en de parkeervakken in het betreffende deel van de Zuiderzeelaan voor al het verkeer afgesloten. Voetgangers kunnen ongehinderd gebruik maken van het trottoir. In de eerste fase is het nog mogelijk om de Speksnijdersweg via de Langhuislaan te bereiken. In de fasen daarna moet men omrijden via de Meervalweg. Voor vragen kunt u terecht bij Henk-Jan Knoop, projectleider, via 020-4877111 of hjknoop@landsmeer.nl

Informatie

  • Uitnodiging omwonenden inloopbijeenkomst nieuwbouw, 1 februari 2017
  • Artist impression van de laatste nog te bouwen woningen, januari 2017

Vragen

U kunt contact opnemen met de gemeente 020-4877140, de heer N. Heijdenrijk. Of via mail n.heijdenrijk@landsmeer.nl