Artikel Zorg, Welzijn en Onderwijs

Middelpunt is het zorgloket van de gemeente en dé plaats in de gemeente Landsmeer waar u terecht kunt voor informatie, advies en ondersteuning op het gebied van Jeugd, Onderwijs, WMO, Werk en Inkomen.

Jong en oud

Middelpunt is er voor alle inwoners van Landsmeer in de leeftijd van -9 maanden tot 100+ jaar. Kinderen, jongeren, ouders en opvoeders, mensen met een beperking of chronische ziekte, zelfstandig wonende ouderen, mantelzorgers en vrijwilligers; iedereen kan hier terecht met vragen en/of problemen.

In Middelpunt werkt de gemeente Landsmeer samen met tal van partners, zoals huisartsen, thuiszorgorganisaties, mantelzorg- en vrijwilligersorganisaties, woningcorporaties, zorgaanbieders, scholen en sportverenigingen. Dat heeft als voordeel dat u uw vraag maar één keer hoeft te stellen. Middelpunt zoekt vervolgens samen met u naar een passend antwoord.

De belangrijkste taak van Middelpunt is het organiseren van de toegang tot adequate zorg en ondersteuning in Landsmeer. Medewerkers van het Middelpunt helpen u bij het vinden van passende ondersteuning op het gebied van Jeugd, Onderwijs, WMO, Werk en Inkomen.

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Vul dat het contactformulier in.

De openingstijden van Middelpunt zijn:
Maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Contactgegevens Middelpunt:

Bezoekadres:
Marktplein 10, 1121 GL Landsmeer
Telefoonnummer: 020 - 4877124

Postadres:
Postbus 1120 AA Landsmeer

E-mail: middelpunt@landsmeer.nl

** Voor spoedgevallen kunt u binnen kantoortijden terecht op het Gemeentehuis, Raadhuisstraat 1 te Landsmeer. Tel. 020-4877111 **