gemeente Landsmeer | Werken bij de gemeente

Artikel Werken voor Landsmeer


Kom bij ons werken!

Wil jij je steentje bijdragen aan onze gemeente? Wil jij een baan waarmee je impact kan hebben? Dan is werken voor gemeente Landsmeer misschien wel iets voor jou! 

Vacatures

Burgerlid Adviescommissie Ruimtelijke Kwaliteit, solliciteer direct

 

Solliciteren

Hebben we op dit moment geen vacature open die aansluit bij jouw ambities? Maar wil je wel graag bij ons komen werken? Stuur dan een open sollicitatie.


Werken voor Landsmeer

Werken bij de gemeente Landsmeer is werken in een kleine gemeente met grote ambities: korte lijnen, informele werkrelaties en goede onderlinge verbondenheid. Onze organisatie bestaat uit vijf teams en een strategisch team. Er zijn ca.110 medewerkers werkzaam bij de gemeente. Onze kernwaarde is 'Samen'. Goed persoonlijk contact met elkaar en inwoners is ons veel waard. Als je bij onze collega wordt, heb je werk met veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en variatie. Bij ons kun je je ontwikkelen tot een allrounder. Als vanzelf dienen wij de Landsmeerders, Ilpers en Purmerlanders.

We zijn bezig om als organisatie in te spelen op veranderingen waarbij we investeren in onze medewerkers, die veel ruimte krijgen om zich verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld via onze Landsmeer Academie. Van onze medewerkers vragen wij dat zij actief meedenken en werken aan hun eigen ontwikkeling en die van de organisatie. De gemeente Landsmeer biedt kansen om jezelf te ontwikkelen en werkwijzen te ontdekken en toe te passen.

Wil je meer weten over onze manier van werken en onze organisatie ontwikkeling? Lees dan onze organisatievisie.

Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

Als je in dienst treedt bij gemeente Landsmeer is het inleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een voorwaarde om bij gemeente Landsmeer te werken.
Een VOG is een verklaring waaruit blijkt dat je gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van een specifieke taak of functie in de samenleving. De overheid (Justis) screent personen die een VOG aanvragen en geeft de VOG's af. Tijdens je arbeidsvoorwaardengesprek kom je meer te weten over het aanvragen en inleveren van de VOG.

Tijdelijke inhuur

De inhuur van externe professionals organiseren we via een Dynamisch Aankoopsysteem (DAS). Er is gekozen voor een samenwerking met de organisatie Flextender. Deze organisatie biedt een online platform aan voor vraag en aanbod van extern personeel bij gemeenten. Wanneer er bij ons de behoefte ontstaat aan de inhuur van externe professionals, maken we dit kenbaar via het platform van Flextender. We beogen hiermee de inhuuropdrachten op een open en eerlijke manier in de markt te zetten. Leveranciers die kandidaten willen aanbieden kunnen dit doen via de marktplaats.

Wil je op de hoogte blijven van onze inhuurbehoefte? Registreer je dan als leverancier op de website van Flextender (www.flextender.nl). Na registratie kan je de inhuuropdrachten van gemeente Landsmeer, maar ook van de andere aangesloten overheidsorganisaties bekijken. Bij elke inhuuropdracht worden criteria genoemd. Aan de hand van deze criteria zullen de aanbiedingen worden beoordeeld. De kandidaten die goed scoren kunnen worden uitgenodigd voor een gesprek. Tijdens de selectiegesprekken wordt de definitieve keuze gemaakt. Zodra dit het geval is, wordt een overeenkomst gesloten met de gekozen kandidaat (of diens werkgever) en worden de andere kandidaten (of hun werkgevers) persoonlijk op de hoogte gesteld van het sluiten van het selectieproces. Flextender verzorgt de contractafhandeling en de persoonlijke terugkoppeling richting alle leveranciers die hebben gereageerd. Tevens zal je gebruik maken van de urenregistratiemodule van Flextender.