Artikel Werken voor Landsmeer


Kom bij ons werken!

Wil jij je steentje bijdragen aan onze gemeente? Wil jij een baan waarmee je impact kan hebben? Dan is werken voor gemeente Landsmeer misschien wel iets voor jou! 

Vacatures
Op dit moment zoeken we voor de volgende functies een nieuwe collega die onze gemeente komt versterken:

- IT Specialist

- Beleidsmedewerker Sociaal Domein

- Beleidsmedewerker Openbare Ruimte

- Zorgregisseur Jeugd

- Beleidsmedewerker Afval en Groen

Wil je solliciteren? Dat kan via de website van RegioFlexWerk. Hier staan onze vacatures online en kan je een sollicitatieformulier invullen. Via onderstaande link ga je naar de RegioFlexWerk pagina van de gemeente Landsmeer.

RegioFlexWerk Gemeente Landsmeer

Hebben we op dit moment geen vacature open die aansluit bij jouw ambities? Maar wil je wel graag bij ons komen werken? Stuur dan een open sollicitatie door het digitaal formulier in te vullen.


Werken voor Landsmeer

Werken bij de gemeente Landsmeer is werken in een kleine gemeente met grote ambities: korte lijnen, informele werkrelaties en goede onderlinge verbondenheid. Er zijn ongeveer 110 medewerkers werkzaam bij de gemeente. Onze medewerkers werken actief aan hun eigen ontwikkeling en die van de organisatie. De gemeente Landsmeer biedt alle kansen om jezelf te ontwikkelen en werkwijzen te ontdekken en toe te passen. Resultaatgerichtheid, verantwoordelijkheid, pro activiteit, verbinden en communicatie zijn hierbij onze sleutelwoorden.

Wil je meer weten over onze manier van werken en onze organisatie ontwikkeling? Kijk dan via onderstaande link naar onze werkprincipes en de infographic van ons organisatie ontwikkelplan.

Organisatie ontwikkelplan 'Anders met elkaar vooruit, Onze ontdekkingsreis'

Onze vijf werkprincipes


Tijdelijke inhuur
Voor het invullen van opdrachten middels de inhuur van tijdelijk personeel maken wij gebruik van het platform www.gemeentenhurenin.nl. Dit is een dynamisch aankoopsysteem (DAS) voor inhuur.

Wil jij als bemiddelingsbureau tijdelijk personeel aanbieden of wil je als zelfstandige bij onze gemeente werken? Registreer je dan via platform.negometrix.com bij het DAS. Als de aanmelding compleet is en voldoet aan de minimaal gestelde eisen, en als akkoord wordt gegaan met de gestelde voorwaarden, volgt een toelating tot het DAS. Na de toelating tot het DAS krijgt je automatisch een bericht zodra er in het vakgebied waarvoor je bent aangemeld een offerteaanvraag (nieuwe tijdelijke opdracht) wordt uitgezet.