Artikel Werken voor Landsmeer


Kom bij ons werken!

Wil jij je steentje bijdragen aan onze gemeente? Wil jij een baan waarmee je impact kan hebben? Dan is werken voor gemeente Landsmeer misschien wel iets voor jou! 

Vacatures

Op dit moment zijn wij op zoek naar een communicatieadviseur/bestuursvoorlichter

Solliciteren

Wil je solliciteren? Dat kan via de website van RegioFlexWerk. Hier staan onze vacatures online en kan je een sollicitatieformulier invullen. Via onderstaande link ga je naar de RegioFlexWerk pagina van de gemeente Landsmeer.

RegioFlexWerk Gemeente Landsmeer

Hebben we op dit moment geen vacature open die aansluit bij jouw ambities? Maar wil je wel graag bij ons komen werken? Stuur dan een open sollicitatie door het digitaal formulier in te vullen.


Werken voor Landsmeer

Werken bij de gemeente Landsmeer is werken in een kleine gemeente met grote ambities: korte lijnen, informele werkrelaties en goede onderlinge verbondenheid. Er zijn ongeveer 110 medewerkers werkzaam bij de gemeente. Onze medewerkers werken actief aan hun eigen ontwikkeling en die van de organisatie. De gemeente Landsmeer biedt alle kansen om jezelf te ontwikkelen en werkwijzen te ontdekken en toe te passen. Resultaatgerichtheid, verantwoordelijkheid, pro activiteit, verbinden en communicatie zijn hierbij onze sleutelwoorden.

Wil je meer weten over onze manier van werken en onze organisatie ontwikkeling? Kijk dan via onderstaande link naar onze werkprincipes en de infographic van ons organisatie ontwikkelplan.

Organisatie ontwikkelplan 'Anders met elkaar vooruit, Onze ontdekkingsreis'

Onze vijf werkprincipes


Tijdelijke inhuur

De inhuur van externe professionals organiseren we via een Dynamisch Aankoopsysteem (DAS). Er is gekozen voor een samenwerking met de organisatie Flextender. Deze organisatie biedt een online platform aan voor vraag en aanbod van extern personeel bij gemeenten. Wanneer er bij ons de behoefte ontstaat aan de inhuur van externe professionals, maken we dit kenbaar via het platform van Flextender. We beogen hiermee de inhuuropdrachten op een open en eerlijke manier in de markt te zetten. Leveranciers die kandidaten willen aanbieden kunnen dit doen via de marktplaats.

Wil je op de hoogte blijven van onze inhuurbehoefte? Registreer je dan als leverancier op de website van Flextender (www.flextender.nl). Na registratie kan je de inhuuropdrachten van gemeente Landsmeer, maar ook van de andere aangesloten overheidsorganisaties bekijken. Bij elke inhuuropdracht worden criteria genoemd. Aan de hand van deze criteria zullen de aanbiedingen worden beoordeeld. De kandidaten die goed scoren kunnen worden uitgenodigd voor een gesprek. Tijdens de selectiegesprekken wordt de definitieve keuze gemaakt. Zodra dit het geval is, wordt een overeenkomst gesloten met de gekozen kandidaat (of diens werkgever) en worden de andere kandidaten (of hun werkgevers) persoonlijk op de hoogte gesteld van het sluiten van het selectieproces. Flextender verzorgt de contractafhandeling en de persoonlijke terugkoppeling richting alle leveranciers die hebben gereageerd. Tevens zal je gebruik maken van de urenregistratiemodule van Flextender.

Meer informatie en de algemene voorwaarden kan je vinden op de website van Flextender. Uiteraard kan je ook opnemen per mail (info@flextender.nl) of per telefoon (035-7510777).