Nieuws

Storing afsprakenwebsite

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om via onze website een afspraak in te plannen. Wilt u een afspraak maken voor bijvoorbeeld een paspoort, huwelijk of naturalisatie neem dan telefonisch contact op via 020 4877 111. Er wordt gewerkt aan een oplossing en wij hopen zo snel mogelijk weer onze online diensten te kunnen aanbieden.

12 november 2019 13:30

Tweede werkcafe Havenzathe enthousiast bezocht

Op maandagavond 4 november vond het tweede werkcaf├ę Havenzathe plaats in DCL SamenMeer. De komende jaren wordt de riolering in de buurt Havenzathe vervangen en de gemeente grijpt deze gelegenheid aan om de buurt samen met de inwoners beter en mooier te maken.

11 november 2019 09:05

Informatieavond, Kijken door de ogen van een dementerende

Dinsdagavond 26 november vertelt Jos Cuijten over wat dementie is en hoe je een dementerende kan helpen. Jos Cuijten is dementiedeskundige en auteur van het boekje ' Is dementie erg?'.

11 november 2019 08:00

Werkzaamheden herbestrating Gorteslootbuurt

De komende maanden wordt de bestrating vervangen in de Gorteslootbuurt. De werkzaamheden zijn gestart op de Violierweg. Tijdens de werkzaamheden wordt ook het groen gerenoveerd. De werkzaamheden worden uitgevoerd overeenkomstig de destijds gemaakte afspraken tijdens de bewonersavonden.

05 november 2019 09:50

Grote Controle op bedrijventerrein Noordeinde

Op 30 oktober is door de gemeente, Liander, de Politie en Omgevingsdienst IJmond op het bedrijvenpark Noordeinde een brede controle geweest. Doel was het in beeld te krijgen van eventuele illegale activiteiten. De gemeente en partners hebben - tot onze tevredenheid - ook hier geen verdachte situaties of activiteiten aangetroffen.

04 november 2019 14:15