Nieuws

Aangepaste openingstijden balie Publiekscontacten op 16 maart 2017

De afdeling Publiekscontacten is nauw betrokken bij de uitvoering van de Tweede Kamerverkiezing op 15 maart. Ook het stemmen tellen en het verwerken van de uitslagen hoort bij de werkzaamheden. In verband hiermee is het gemeentehuis op 16 maart, de dag na de verkiezingen, overdag gesloten. Telefonisch kunt u de gemeente wel gewoon bereiken. De avondopenstelling voor het aanvragen van documenten gaat wel door. U kunt dan eenmalig vanaf 16 uur tot 19:30 uur bij de balie terecht in plaats van de gebruikelijke 17.30 uur tot 19:30 uur.

27 februari 2017 16:05

Nog geen stempas ontvangen? Neem dan contact met de gemeente op.

Afgelopen week hebben alle kiesgerechtigden in de gemeente via de post de stempas voor de Tweede Kamerverkiezing ontvangen. Heeft u geen stempas ontvangen, neem dan contact op met de afdeling Publiekscontacten van de gemeente, tel. 020 – 48 77 111 of e-mail gemeente@landsmeer.nl. Om iemand anders te machtigen om voor u te stemmen, kunt u tot 10 maart een verzoek tot machtiging indienen.

27 februari 2017 15:45

Tijdens NLdoet krijgen we het voor elkaar. Doet u ook mee?

Op 10 & 11 maart is het weer zover. Op deze dagen steken duizenden vrijwilligers de handen uit de mouwen op scholen, (sport) verenigingen, verzorgingshuizen, kinderboerderijen en zo meer. Wilt u zelf meehelpen om een klus te klaren? Of heeft uw organisatie nog een klus waarbij u de hulp van vrijwilligers kunt gebruiken? Kijk dan op www.NLdoet.nl en meld uzelf of een klus aan. In Landsmeer zijn al diverse klussen aangemeld die nog vrijwilligers kunnen gebruiken.

27 februari 2017 15:35

Hotel langs A10 in gemeente Landsmeer stapje dichterbij

Op 24 februari ondertekenden wethouder Nico van Baarsen van de gemeente Landsmeer en Eltjo Bouwman, directeur wonen bij projectontwikkelaar Blauwhoed, de intentieverklaring om gezamenlijk een haalbaar plan te ontwikkelen voor een middelgroot 3-sterrenhotel aan de Scheepsbouwersweg in Landsmeer.

24 februari 2017 14:10

Aanvullende informatie baggerwerkzaamheden

Vorige week zijn de vorig jaar aangekondigde baggerwerkzaamheden gestart. Ondanks de zorgvuldige voorbereiding, blijkt echter dat sommige bewoners onvoldoende zijn geïnformeerd over dit werk en wat zij er tijdelijk van kunnen merken. De gemeente kan enige tijdelijke overlast niet uitsluiten, maar probeert dit samen met de aannemer tot een minimum te beperken. Hierbij volgt daarom aanvullende informatie over de werkzaamheden.

21 februari 2017 14:00