gemeente Landsmeer | Nieuws

Nieuws

Aanvraag reisdocumenten niet mogelijk op vrijdag 30 juli

Op vrijdag 30 juli aanstaande is het niet mogelijk om paspoorten en identiteitskaarten aan te vragen bij de gemeente. Dit in verband met het updaten van de software. U kunt op andere dagen wel een afspraak inplannen bij Burgerzaken.

20 juli 2021 12:55

Samenvatting resultaten inwonersenquête afvalinzameling

Begin april hebben bijna 250 inwoners van onze gemeente de inwonersenquête ingevuld rondom het nieuwe Beleidsplan Afval en Grondstoffen 2021-2026. Voor het opstellen van het nieuwe beleidsplan wilden we namelijk graag weten hoe jullie, de inwoners, denken over onderwerpen zoals afvalscheiding en de faciliteiten die daarvoor aanwezig zijn in de gemeente. We stellen het op prijs dat zoveel mensen de moeite hebben genomen de enquête in te vullen en willen de deelnemers hier dan ook hartelijk voor danken.

14 juli 2021 12:25

Geen avondopenstelling tijdens zomervakantie

In de zomervakantie is er geen donderdagavondopenstelling van de balie Burgerzaken. Dit gaat in vanaf donderdag 15 juli. De eerste avondopenstelling na de vakantie is weer op donderdag 26 augustus. Wel kunt u tijdens de zomervakantie elke werkdag terecht tussen 9.00 en 12.00 uur voor het aanvragen van reisdocumenten, rijbewijzen, uittreksels en VOG's.

12 juli 2021 16:25

Terrasversoepelingen horeca

Horecaondernemers hebben nu al meer dan een jaar te maken met beperkingen naar aanleiding van de coronamaatregelen. Een zware lockdown heeft de exploitatie voor horecaondernemers onmogelijk gemaakt en ook met de eerste versoepelingen is het niet mogelijk geweest om op volle capaciteit te ondernemen.

08 juli 2021 08:30

Start werkzaamheden IJdoornlaan-Zuideinde

Op maandag 5 juli start aannemersbedrijf De Bie Buitenwerk met de eerste fase van de werkzaamheden aan de kruising IJdoornlaan-Zuideinde-Scheepsbrouwersweg. Deze herinrichting is nodig om meer veiligheid te creëren voor fietsers en voetgangers en om de doorstroming van het verkeer te verbeteren.

01 juli 2021 14:00