gemeente Landsmeer | Nieuws

Nieuws

Heeft u zorgen door corona?

Het coronavirus en de coronamaatregelen van de landelijke en lokale overheid hebben grote gevolgen voor ons allemaal. Het raakt ons in het dagelijks leven, privé en in het werk. Maakt u zich zorgen, bent u somber of gespannen door de situatie en zoekt u hulp of informatie? Verschillende lokale en landelijke organisaties kunnen u hierin bijstaan.

09 december 2021 09:35

Vrijwilligers in het zonnetje

Elk jaar wordt op 7 december de Internationale Dag van de Vrijwilliger gevierd. Op deze dag wordt wereldwijd uitgebreid aandacht besteed aan de belangrijke functie van vrijwilligers in de samenleving op het gebied van sport, gezondheidszorg, culturele activiteiten en andere maatschappelijke terreinen. Ook de gemeente Landsmeer grijpt deze gelegenheid aan om haar waardering te uiten voor de vele vrijwilligers die actief zijn in de gemeente.

07 december 2021 15:40

Gratis webinar over pubers, opvoeding en alcohol

Heeft u kinderen in de leeftijd van 12 tot en met 18 jaar? Dan kunt u deelnemen aan een gratis online bijeenkomst over pubers, opvoeding en alcohol op dinsdag 7 december van 19.30 tot 20.30 uur.

02 december 2021 11:10

Gemeente Landsmeer sluit koop- en anterieure overeenkomst Resort Breeck

De gemeente Landsmeer gaat de koop- en anterieure overeenkomst sluiten voor Resort Breeck, een vakantieresort dat over een aantal jaar gerealiseerd moet gaan worden nabij de A10. De gemeente zet al geruimere tijd in op ontplooiing van de recreatieve en toeristische economische activiteiten. Daar sluit deze ontwikkeling goed bij aan.

02 december 2021 10:00

Online bijeenkomst horecaproject: woensdag 8 december 14.00-16.00 uur

In september hebben we vier bijeenkomsten gehouden om het horecaproject met de belanghebbenden te bespreken. De input van deze bijeenkomsten hebben we verwerkt in het concept. In afronding van het horecaproject willen we een slotbijeenkomst te houden. Gedurende deze bijeenkomst willen we het laatste concept integraal met alle belanghebbenden bespreken.

01 december 2021 15:45