Nieuws

Pas op, babbeltruc!

De afgelopen dagen ontvingen wij meerdere meldingen van inwoners over zogenaamde babbeltrucs van onbekende personen. Sommige inbrekers doen zich voor als de opnemer van de meterstand. Of ze vertellen een zielig verhaal. Zo hopen ze in uw woning te komen.

25 maart 2019 15:35

Landsmeer en Amsterdam-Noord gaan samen aan de slag tijdens de Landelijke Opschoondag op zaterdag 23 maart.

We zijn trots op deze unieke samenwerking! Landsmeer en Amsterdam-Noord gaan samen aan de slag tijdens de Landelijke Opschoondag op zaterdag 23 maart. Om 9.45 uur starten we met koffie en thee bij de McDonald's in Amsterdam-Noord (IJdoornlaan 2001). Afhankelijk van het aantal deelnemers maken we het gebied tegenover de McDonald's in de richting van de sportverenigingen schoon en we volgen de route van het fietspad naar Landsmeer. In Landsmeer beklimmen we het talud tegenover de BP om dit te bevrijden van zwerfafval. De actie eindigt om 12.00 uur weer bij de McDonald's.

22 maart 2019 12:40

Uitslagen Landsmeer voor Provinciale Staten en Waterschapsverkiezingen 2019

Uitslagen Landsmeer voor Provinciale Staten en Waterschapsverkiezingen 2019 Dit zijn twee verkiezingen op 1 dag Op 20 maart 2019 heeft u kunnen stemmen voor de verkiezingen voor de provinciale staten en de waterschappen. Dit zijn 2 aparte verkiezingen die op dezelfde dag gehouden zijn.

22 maart 2019 12:15

Kom naar het startersevenement op 8 april 2019

Droom jij van je eigen bedrijf? Of ben je al even aan het ondernemen en wil je verder groeien met je bedrijf? Kom dan naar het Startersevenement, voor startende en pas (1-3 jaar) gestarte ondernemers.

19 maart 2019 10:20

Burgemeester Landsmeer: Gesprek met CdK over Bestuurlijke Toekomst Landsmeer en verlenging termijn waarnemerschap.

Gesprek met CdK over Bestuurlijke Toekomst Landsmeer en verlenging termijn waarnemerschap. De burgemeester Anne Lize E.C. van der Stoel van de gemeente Landsmeer heeft binnenkort een afspraak met de Commissaris van de Koning (CdK), de heer A. Th. H. van Dijk. Op de agenda staan twee punten: de voortgang inzake Bestuurlijke Toekomst. Daarnaast zal de burgemeester de Commissaris toelichten geven waarom zij géén tweede verlenging van haar waarnemend burgemeesterschap ambieert. De termijn van de burgemeester loopt op 1 augustus 2019 af.

15 maart 2019 15:45