Nieuws

Energy Battle: Leerlingen scholen LIFE! en OBS de Stap strijden voor energiebesparing

Maandag 9 oktober gaat de eerste ronde van de Klimaatverbond Energy Battle 2017-2018 van start. Scholen LIFE! en OBS de Stap zullen samen met medewerkers, leerlingen en ouders van leerlingen de strijd met elkaar en met andere gemeenten aangaan in deze eerste ronde.

20 september 2017 10:00

Historisch rondje Landsmeer

Nu de herfst is aangebroken, nadert ook het einde van het fietsseizoen. Toch kunnen er nog vele mooie dagen komen en waarom zou je daar niet van profiteren door lekker te fietsen in en rond Landsmeer. Het historisch rondje Landsmeer dat in nauwe samenwerking tussen gemeente Landsmeer en de Oudheidkundige Vereniging Landsmeer is gerealiseerd voert langs unieke locaties van historisch, cultureel en natuurlijk belang, waar informatieborden met cultuurhistorische waarde zijn geplaatst.

19 september 2017 14:00

Baggerwerkzaamheden

Begin dit jaar is er gestart gemaakt met baggerwerkzaamheden op diverse locaties te Landsmeer, onder andere langs de Van Beekstraat en de Dorpsstraat. Inmiddels zijn we aangekomen bij de tweede (en laatste) fase van het baggerwerk dat in opdracht van de gemeente Landsmeer uitgevoerd wordt.

18 september 2017 11:15

Onterechte bekeuringen inrijverbod Den Ilp en Purmerland

Helaas hebben wij geconstateerd dat de afgelopen weken diverse automobilisten onterecht een bekeuring hebben gekregen voor het passeren van het inrijverbod bij Den Ilp en Purmerland, nadat zij in tegengestelde richting langs de camera reden.

18 september 2017 09:45

Fiets Telweek 2017 van 18 tot en met 24 september

Maandag 18 september gaat de derde editie van 'De Nationale Fiets Telweek' van start.

13 september 2017 14:00