gemeente Landsmeer | Melding openbare ruimte

Artikel Melding openbare ruimte

Ziet u in uw buurt iets ziet dat kapot of vuil is? Een losse stoeptegel, een defecte lantaarnpaal of iets anders dat niet werkt of overlast geeft? Meldingen en tips over de openbare ruimte geeft u eenvoudig aan ons door: via de Fixi-website, via de Fixi app of telefonisch. Handhavingsmeldingen kunnen doorgegeven worden via de links onderaan op deze pagina. Fijn als u dit aan ons doorgeeft, dan gaan wij ermee aan de slag.

Fixi website 
Via de Fixi website kunt u snel en gemakkelijk een melding aan ons doorgeven. U heeft geen account nodig om een melding te doen. Wilt u wel een account? Log dan in via de Fixi app, Google+ of Facebook. Op de kaart ziet u de andere meldingen die al in de gemeente Landsmeer zijn gedaan. Wilt u op de hoogte blijven van de voortgang van uw melding? Geef uw mailadres door. Uw gegevens zijn uiteraard niet openbaar. Deze gebruiken we alleen voor de afhandeling van uw melding.

Fixi website

Fixi app
Nog sneller en eenvoudig een melding maken? Gebruik dan de gratis FIXI app (iOS of Android). Via de app kunt u de status van uw melding in de gaten houden en kunt u reageren op uw melding, ook nadat deze is afgehandeld door de gemeente. U kunt de Fixi App downloaden via de App Store (iOS) of de Google Play Store (Android). Als u uw e-mailadres opgeeft, houden we op de hoogte van de voortgang van uw melding. Op het achterlaten van persoonlijke gegevens geldt de privacyverklaring van de gemeente Landsmeer. Voor optimaal gebruiksgemak staan standaard alle machtigingen in de Fixi app aan. Ook na het uitzetten van één of meer machtigingen kunt u een melding openbare ruimte plaatsen. Zo houdt u zelf controle op de machtigingen die u aan deze app geeft. Meer informatie over privacy, de verwerking en bescherming van persoonsgegevens door de Fixi website en Fixi app vindt u in het privacybeleid van Decos, de leverancier van Fixi.

Spoedeisende klacht of melding?

Wij raden u aan spoedeisende meldingen en/of klachten altijd telefonisch aan ons door te geven via telefoonnummer 020 4877 111.

Handhavingsmelding

Handhavingsverzoeken zoals overlast, vandalisme, afvaldumping  en loslopende of agressieve dieren kunt u via onderstaande links doorgeven. Deze meldingen gaan niet via Fixi.

Meldingen over illegale bouw en gebruik

Vermoedt u dat er gebouwd wordt zonder vergunning? Meld dit dan bij de gemeente.

Meldingen over afval

Afvaldumping, grofvuil

Meldingen over dieren

loslopende of agressieve dieren, overlast dieren

Meldingen over jeugd overlast

Heeft u last van (rondhangende) jeugd? Meld dit dan bij de gemeente.

Meldingen over wegen en verkeer

verkeersoverlast, verkeersregels overtreding, voorwerpen op de weg

Meldingen over horeca, markt en evenementen

Ervaart u overlast? Meld dit dan bij de gemeente.

Meldingen over wrakken

Wilt u een melding maken over wrakken of verwaarloosde bootjes?