gemeente Landsmeer | 19 Jonge ondernemers in landelijke finale ZomerOndernemer 2018

Nieuwsbericht 19 Jonge ondernemers in landelijke finale ZomerOndernemer 2018

Gepubliceerd op: 09 oktober 2018 14:20

Op 11 oktober 2018 presenteren 19 jonge ondernemers hun onderneming tijdens de landelijke finale van ZomerOndernemer 2018. De 19 finalisten deden afgelopen zomervakantie mee aan het project ZomerOndernemer. Een project voor jongeren tussen de 15 en 23 jaar waarbij ze in zes weken een bedrijf starten. Ze kregen begeleiding van professionele coaches, workshops en presentaties van lokale ondernemers plus een startkapitaal. ZomerOndernemer werd in 13 regio's in Nederland georganiseerd.

Ruim 300 jongeren deden dit jaar mee aan ZomerOndernemer en werkten hun idee uit tot een echt bedrijfsconcept. In elke regio werd één deelnemer verkozen tot regiowinnaar. Voor de regio Zaanstreek-Waterland  won Dennis Willms met DEWI decolamp.  Hij zal de regio Zaanstreek-Waterland tijdens de landelijke finale vertegenwoordigen.

De in totaal 19 finalisten strijden op 11 oktober om de titel 'Beste ZomerOndernemer 2018'. Daarnaast is er ook een prijs voor de ondernemer met de beste bedrijfsfilm en degene met het meest innovatieve product. Een externe jury bepaalt de winnaar.

Iedereen is welkom!

De landelijke finale vindt plaats op donderdag 11 oktober om 19.30 uur in Het Koetshuis van Nyenrode Business Universiteit in Breukelen. Iedereen is welkom! Aanmelden gaat via info@stichtingtne.nl. Voor meer informatie kijk op www.zomerondernemer.nl.

Groepsfoto ZomerOndernemer