gemeente Landsmeer | 30 September Open Huis gemeentehuis Landsmeer

Nieuwsbericht 30 September Open Huis gemeentehuis Landsmeer

Gepubliceerd op: 05 september 2017 10:40

Altijd al een kijkje willen nemen in het gemeentehuis van Landsmeer? Op zaterdag 30 september van 12.00 tot 16.00 uur bent u harte welkom op ons Open Huis.

Eerste Open Huis gemeente Landsmeer

De verschillende afdelingen geven u graag een kijkje in hun keuken.  U kunt op alle verdiepingen rondkijken in het gemeentehuis en in de raadszaal waar u raadsleden kunt ontmoeten en uiteraard is ook een delegatie van de kindergemeenteraad aanwezig.

Bezoekers van het Open Huis kunnen tijdens een proefceremonie 'trouwen' met de liefde van hun leven en voor de kinderen is er een speurtocht waarmee zij een ijsje kunnen verdienen.  Verder is het mogelijk om zelf te puzzelen met de gemeentelijke financiën: waar zou u het geld aan uitgeven?

Buiten op het Raadhuisplein zijn er verschillende activiteiten, waaronder een springkussen voor de kinderen, de brandweer is aanwezig en geeft een demonstratie "auto openknippen" en de buitendienst laat zien met welk elektrisch materiaal zij werken.

In het restaurant kunt u terecht voor koffie, thee en limonade. En op de eerste verdieping is een "ideeënmuur" waar u al uw ideeën, suggesties aan de gemeente kwijt kunt.

In gesprek gaan met u

Ons Open Huis is bedoeld voor alle doelgroepen. Aan de ene kant is het Open Huis informatief, maar het doel is vooral ook om met elkaar in gesprek te gaan over wat u maar wil weten.

U bent van harte welkom!

Open huis gemeente Landsmeer