gemeente Landsmeer | #GGDGezondheidsmeter2020 Kinderen, Volwassenen of Senioren

Nieuwsbericht #GGDGezondheidsmeter2020 Kinderen, Volwassenen of Senioren

Gepubliceerd op: 21 oktober 2020 15:10

GGD Zaanstreek-Waterland heeft als taak om de gezondheid van alle inwoners in de regio te beschermen en te verbeteren. Daarvoor willen zij weten hoe het met u of uw kind gaat. Vorige maand hebben ongeveer 50.000 inwoners uit de regio een uitnodiging ontvangen om mee te doen aan een van de 3 gezondheidsonderzoeken van de GGD. Dat kan door het invullen van een vragenlijst. Mensen die de vragenlijst nog niet hebben ingevuld, hebben hier nu een herinnering voor gekregen.

Hoe meer mensen er meedoen aan de GGD Gezondheidsmeter 2020 Kinderen, Volwassenen of Senioren, hoe meer informatie de GGD krijgt over de gezondheid en manier van leven van de inwoners in onze regio. De GGD gebruikt dit om gemeenten te adviseren om zorg en activiteiten zo goed mogelijk te laten aansluiten op de behoeften van inwoners.

Heeft u een herinnering gekregen? Vul de vragenlijst dan in, daar wordt het gezondheidsbeleid van uw gemeente beter van. Bovendien maakt u kans op mooie prijzen, zoals een fiets, sonosbox of een uitje. De resultaten van de onderzoeken staan half 2021 op de website van de GGD.

Vragenlijst invullen? Ga naar ggdzw.nl/gezondheidsmeter of ggdzw.nl/gmkind