gemeente Landsmeer | Aanpassing aanwijzingsbesluit gebieden regio Zaanstreek Waterland (14 april)

Nieuwsbericht Aanpassing aanwijzingsbesluit gebieden regio Zaanstreek Waterland (14 april)

Gepubliceerd op: 14 april 2020 17:15


Om te zorgen dat de maatregelen om het coronavirus te beperken ook gehandhaafd kunnen worden, geldt in de regio Zaanstreek-Waterland een noodverordening. Deze noodverordening is ingegaan op vrijdag 3 april 2020. Het aanwijzingsbesluit 'Gebieden', behorende bij de noodverordening, is aangepast op dinsdag 14 april 2020. Dit nieuwe aanwijzingsbesluit vervangt het aanwijzingsbesluit van 9 april 2020.

Wat is er aangepast?

De afsluiting van de vier parkeerterreinen in het Twiske is verlengd tot en met 28 april 2020. Het gaat om de volgende locaties: de Zuiderlaaik, Polderweg, Lange Jap en Twiskeweg.

Onderstaande locaties waren reeds afgesloten tot en met 28 april 2020:

Zaanstad
Afgesloten tot en met 28 april 2020 23.59 uur: Cruijff Court Veldbloemenweg, Cruijff Court Morgensterstraat, Skatepark onder A8, Skatepark de Tribune bij de Parkrijklaan in Assendelft, Krajicek Playground Poelenburg

Purmerend
Afgesloten tot en met 28 april 23.59 uur: voetbalkooi de Kraal, voetbalkooi en skatebaan Gorsebos, voetbalkooi Koempoelan, voetbalkooi Loirestraat, voetbalkooi Rivierenlaan, voetbalkooi Zeisstraat Calisthenics park speelplaats achter Houtbaai, Park de Uitvlugt ter hoogte van de trainingstoestellen, skatebaan Leeghwaterpark.
De betreffende gemeentes zien toe op naleving van het besluit.

Luyendijkje weer toegankelijk
Het Luyendijkje is na het Paasweekend weer toegankelijk vanuit Amsterdam.