gemeente Landsmeer | Aanslag gemeentelijke belastingen/WOZ-beschikking 2021

Nieuwsbericht Aanslag gemeentelijke belastingen/WOZ-beschikking 2021

Gepubliceerd op: 23 februari 2021 11:40


De komende weken ontvangt u het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen/WOZ-beschikking 2021. Inwoners die gebruik maken van de Berichtenbox op MijnOverheid ontvangen het aanslagbiljet niet meer op papier. De gemeente Amsterdam heeft het innen van de openstaande aanslagen overgenomen. U kunt uw aanslag inzien, betalen en gegevens wijzigen in Mijn Belastingen.

De Berichtenbox

De Berichtenbox is een persoonlijke, beveiligde postbus voor digitale berichten van de overheid. In de Berichtenbox kunt u digitale berichten ontvangen, bewaren en beheren. Deze berichten zijn onder meer van de Belastingdienst, RDW, SVB, UWV en de gemeente. Heeft u uw Berichtenbox nog niet geactiveerd? Dan ontvangt u de post nog gewoon thuis.

Let op melding

Heeft u aangegeven dat u uw berichten van de gemeente ook via de Berichtenbox wilt ontvangen? Houd dan uw Berichtenbox goed in de gaten. Zodoende mist u geen bericht of aanslag van ons. Heeft u aangevinkt dat u e-mail notificaties wilt ontvangen als er nieuwe post in uw Berichtenbox staat? Dan ontvangt u een melding als er digitale post voor u klaarstaat. Het aanslagbiljet valt dan dus niet meer bij u op de deurmat.

Ook berichten digitaal ontvangen via Berichtenbox?

Wilt u ook berichten van de overheid digitaal in uw Berichtenbox ontvangen? Of wilt u meer informatie, kijk dan op: mijn.overheid.nl.