gemeente Landsmeer | Astrid Nienhuis vertrekt als burgemeester van Landsmeer

Nieuwsbericht Astrid Nienhuis vertrekt als burgemeester van Landsmeer

Gepubliceerd op: 20 oktober 2017 10:25

Astrid Nienhuis vertrekt als burgemeester van Landsmeer. De gemeenteraad van Heemstede heeft haar voorgedragen als hun nieuwe burgemeester per januari 2018. Mevrouw Nienhuis heeft laten weten trots en vereerd te zijn met deze voordracht.  Met onderstaand bericht informeerde Astrid Nienhuis gisteravond laat de burgers van Landsmeer, Den Ilp en Purmerland.

 

Beste Landsmeerders, Ilpers en Purmerlanders,

Gisteravond is bekend gemaakt dat de raad van Heemstede mij heeft voorgedragen als hun nieuwe burgemeester. Ik ben trots en vereerd dat Heemstede mij het vertrouwen heeft gegeven om hun burgemeester te mogen worden. Ik verheug me op deze mooie uitdaging. Vanzelfsprekend is e.e.a. nog afhankelijk van een positief advies van de CdK, minister en de benoeming door de Koning.

Gemeenteraad en inwoners van Landsmeer hebben mij afgelopen jaren warm ontvangen en de unieke gelegenheid gegeven de gemeenschap te leren kennen en in het ambt van burgemeester te mogen groeien. Overal werd ik hartelijk ontvangen en al snel opgenomen in de gemeenschap. Jullie hebben het mij en mijn zoons makkelijk gemaakt ons thuis te voelen.

Ik heb de laatste jaren fijn samengewerkt met de achtereenvolgende raden en colleges. Ook de samenwerking met en ondersteuning van de ambtenaren is inspirerend.; een team die zich met hart en ziel inzet voor de inwoners.

Ik hoop dat ik het vertrouwen waar heb gemaakt.

In mijn eerste interview met de LOL memoreerde ik belangrijk te vinden dat iedereen kan floreren. Terugkijkend hoop ik dat ik daar een bijdrage aan heb geleverd.

Maar ik ben natuurlijk niet meteen weg. Dus ik hoop velen van jullie de komende tijd nog persoonlijk te spreken.

Hartelijke groeten,

Astrid Nienhuis

Astrid Nienhuis vertrekt