gemeente Landsmeer | Avond voor goede ideeën over toerisme in Landsmeer op 18 april

Nieuwsbericht Avond voor goede ideeën over toerisme in Landsmeer op 18 april

Gepubliceerd op: 10 april 2018 13:00

Ziet u kansen op het gebied van toerisme voor Landsmeer? Kom dan woensdag 18 april van 19.30 tot 21.00 uur naar de bijeenkomst op locatie van Scooter Experience op het Noordeinde 54a in Landsmeer. De avond wordt georganiseerd door het platform toerisme van Landsmeer, Welcome in Landsmeer, enjoy Amsterdam countryside. Het is een bijeenkomst voor ondernemers en anderen, die willen meedenken en meewerken aan de ontwikkeling van toeristische activiteiten in Landsmeer.

Interessante gastsprekers

Janneke Kreike van A-North www.a-north.nl en het Toeristisch Ondernemers Platform Amsterdam Noord (TOP) komt haar ervaringen in Amsterdam met ons delen en kan best practices aanreiken vanuit A-North.  Charles Kruip van the Digital Concierge komt vertellen over een multifunctionele app voor de toeristische sector die heel interessant is voor bed & breakfast-houders. Gasten die in de regio verblijven kunnen de app gratis downloaden en zien wat er in de regio allemaal te doen is.

We sluiten af met een interactieve sessie, die de mogelijkheid biedt om vragen te stellen aan onze gastsprekers en ruimte biedt om samen relevante thema's te bespreken.  Ook als u geen ondernemer of belanghebbende bent, maar als inwoner mooie ideeën heeft op het gebied van toerisme, bent u van harte welkom.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Aysin Yavas-Aktas, op 020 - 48 77 161 of a.yavas-aktas@landsmeer.nl

Bootje Landsmeer