gemeente Landsmeer | Bedankt Landsmeer, Den Ilp en Purmerland!

Nieuwsbericht Bedankt Landsmeer, Den Ilp en Purmerland!

Gepubliceerd op: 09 januari 2018 10:40

Mijn laatste werkdagen zijn aangebroken. Gelukkig heb ik van veel van u persoonlijk afscheid kunnen nemen op de nieuwjaarsreceptie. Op 16 januari a.s. is er nog een afscheid op het gemeentehuis met de medewerkers. Via deze weg wil ik ook graag van u afscheid nemen.

Ik wil u allemaal graag ontzettend bedanken. Ik kijk met veel warmte terug op de afgelopen 6 jaar. Ik heb zoveel mooie mensen mogen ontmoeten, leuke evenementen meegemaakt en mij echt onderdeel gevoeld van de Landsmeerse gemeenschap. Er waren vele fijne en bijzondere momenten. Dank dat jullie mij en mijn kinderen zo warm hebben ontvangen. Mijn zoons hebben hier de weg naar volwassenheid ingeslagen, ik heb hier de eerste stappen als burgemeester mogen zetten en ervaren dat ik niets liever wil zijn dan burgemeester. Een belangrijke en bijzondere periode voor mij en mijn gezin.

Om de gemeente Landsmeer een mooie toekomst te bieden, is het nodig samen te werken met de omliggende gemeenten. Dank dat u met ons mee gedacht heeft om de mogelijkheden te verkennen en een duidelijke koers neer te zetten. In 2018 worden de eerste stappen gezet richting realisatie. Van nabij zal ik dat niet meemaken, maar zal het proces met grote interesse blijven volgen. Ik hoop dat ook u blijft meedenken. Want de identiteit van de gemeenschap wordt niet bepaald door de gemeente, maar door de leden van die gemeenschap.

Ik vond het een eer om uw burgemeester te mogen zijn. Ik ben trots op Landsmeer, Den Ilp en Purmerland. De mooie natuur, de waardevolle historische plekken en panden, maar vooral op de geweldige gemeenschappen. Samen hebben we een toekomstvisie geformuleerd en een nieuwe wijze van samenwerken tussen inwoners en gemeente ontdekt, waarbij volop ruimte is voor initiatieven. U zet zich in voor uw vereniging, uw buurt en elkaar om dit de fijnste plek te maken om te wonen. Zodat iedereen hier kan sporten, musiceren, kunst beleven en deelnemen aan allerlei leuke activiteiten en evenementen. Daarmee is het een prachtige plek om samen te leven. Ik ben blij dat ik daar een bijdrage aan heb mogen leveren.

Ik ben dankbaar voor het in mij gestelde vertrouwen en wens u alle goeds.

Astrid Nienhuis

Astrid Nienhuis