gemeente Landsmeer | Bedrijfsbezoek B-Ambitious

Nieuwsbericht Bedrijfsbezoek B-Ambitious

Gepubliceerd op: 29 november 2023 12:20

Vorige week ging wethouder Economische Zaken Niels Bonenkamp op bedrijfsbezoek bij B-Ambitious. Het bedrijf is gevestigd op de hoek van de Burgemeester Postweg tegenover lunchroom By Bolke. In 2013 heeft Bert Doets B-Ambitious opgericht en momenteel bestaat het uit een hecht en getalenteerd team van zes professionals. Allen hebben ze hun eigen specialiteit en op deze manier vullen ze elkaar goed aan. Met elkaar maken ze overtuigende communicatieproducten en zijn ze het aanspreekpunt voor alle vragen op grafisch vlak.
Voordat Bert B-Ambitious oprichtte, was hij partner van een reclamebureau gevestigd in het Gemeenlandshuis te Amsterdam. Samen met twee (huidige) collega's, Daniël en Kevin, hebben ze Amsterdam verruild voor Landsmeer. Kort na de oprichting van B-Ambitious sloot Marlon zich aan bij het team. De jarenlange samenwerking en commitment naar elkaar heeft ertoe geleid dat Bert niet meer de enige eigenaar is van B-Ambitious, maar dat zij nu partner van elkaar zijn.

Design en Image Building is de kern van wat B-Ambitious doet. Ze zijn een allround design- én productiebureau voor on- en offline marketing- en communicatie én huisstijl- en conceptontwikkeling. Van A tot Z realiseren zij drukwerk en vormgeving, ze zorgen voor een mooie website inclusief ontwerp of in lijn met bestaande huisstijl en ze helpen je met video of animatie. Ook is het altijd mogelijk om bij B-Ambitious naar binnen te lopen voor vragen of om even te sparren. Ze kunnen je voorzien van eerlijk advies en komen met verrassende ontwerpen.
B-Ambitious hecht veel waarde aan goed en langdurig contact met klanten. Ze willen de klanten ontzorgen met datgene waar zij goed in zijn en daarnaast een vertrouwd aanspreekpunt zijn. Hun klantenbestand bestaat uit lokale klanten, waaronder een aantal Landsmeerse klanten, tot internationale klanten, waaronder een bedrijf uit Monaco. Geen uitdaging gaan ze uit de weg. Zo ontwierpen ze voor een jubileum een stripboek in meerdere talen, waaronder in het Russisch. Ook voor de gemeente Landsmeer is B-Ambitious al jaren een trouwe partner.

Bedrijfsbezoek B-Ambitious

Ook een bedrijfsbezoek?

Met bedrijfsbezoeken wil de gemeente Landsmeer meer in verbinding komen met haar ondernemers. Ondernemers zijn van grote waarde doordat ze banen creëren en een belangrijke bijdrage leveren aan een levendige gemeente. Wilt u tijdens een bedrijfsbezoek ook meer vertellen over uw bedrijf? Meld u dan aan via het daarvoor bestemde formulier.