gemeente Landsmeer | Bedrijfsbezoek B&B Landslake

Nieuwsbericht Bedrijfsbezoek B&B Landslake

Gepubliceerd op: 26 februari 2024 11:00

Het eerste bedrijfsbezoek van dit jaar vond plaats bij B&B Landslake. Wethouder Niels Bonenkamp ging samen met wethouder Bas ten Have in gesprek met de trotse B&B eigenaren Mike en Manon Boonstra. Ongeveer 2,5 jaar geleden bouwden zij hun voormalig kantoorruimte om tot een B&B.

Het huisje is voor twee personen luxe en sfeervol ingericht. De locatie is perfect om zowel het levendige Amsterdam als de rust van 't Twiske en Ilperveld te ontdekken. Door de stijlvolle inrichting en de unieke locatie, weten veel (internationale) bezoekers B&B Landslake te vinden.
De B&B is het gehele jaar open voor gasten. Vooral de maanden april tot en met oktober zijn erg druk. De gasten die Mike en Manon tot nu toe hebben mogen ontvangen, komen letterlijk uit alle windstreken. Zo ontvingen zij inmiddels gasten uit meer dan dertig verschillende landen. Van Uruguay tot Australië en van India tot Canada. Het overgrote deel van de gasten legt een minder verre afstand af naar de Landsmeerse B&B, want dat zijn Fransen en Duitsers. Doordat Amsterdam om de hoek ligt, gaan de meesten voor een bezoek aan de hoofdstad. Toch zijn er ook mensen die niet kiezen voor de drukte, maar juist genieten van het groene en landelijke karakter van Landsmeer en omgeving.

Gasten spreken lovend over de B&B van Mike en Manon. De gastvrijheid, de nette en schone kamers en de praktische locatie worden in veel recensies benoemd. Ook het heerlijke ontbijt wordt vaak benadrukt. Dit ontbijt halen Mike en Manon dagelijks vers van de Jumbo. Door al deze goede beoordelingen, zijn zij benoemd tot superhost op Airbnb. Wat ook bijzonder is aan deze B&B, is dat hij volledig gasloos en energieneutraal is. Net als het huis van de B&B eigenaren. Op het dak van het naastgelegen woonhuis liggen meer dan twintig zonnepanelen. Mike en Manon waren de eersten in de gemeente Landsmeer die deze duurzame keuze hebben gemaakt.

Ook een bedrijfsbezoek?

Met bedrijfsbezoeken wil de gemeente Landsmeer meer in verbinding komen met haar ondernemers. Ondernemers zijn van grote waarde doordat ze banen creëren en een belangrijke bijdrage leveren aan een levendige gemeente. Wilt u tijdens een bedrijfsbezoek ook meer vertellen over uw bedrijf? Meld u dan aan via het daarvoor bestemde formulier.

Bedrijfsbezoek B&B Landslake