gemeente Landsmeer | Bedrijfsbezoek Flora’s B&B

Nieuwsbericht Bedrijfsbezoek Flora’s B&B

Gepubliceerd op: 04 april 2024 15:40

Op donderdag 28 maart hebben wethouders Niels Bonenkamp en Bas Ten Have tijdens een bedrijfsbezoek aan Flora's B&B de gloednieuwe regionale folderdisplay overhandigd. De nieuwe display is ontwikkeld door Bureau Toerisme Laag Holland en staat symbool voor de waardevolle samenwerking tussen de gemeenten in de regio op het gebied van recreatie en toerisme.

Deze displays en ander foldermateriaal worden ingezet bij VVV's en andere trekpleisters zoals overnachtingslocaties in de regio Laag Holland om de vele bewoners en bezoekers in de regio te informeren en inspireren. Beide wethouders zijn zeer te spreken over de uitstraling van de folderlijn en onderschrijven het belang van aantrekkelijke informatievoorziening in en over de regio.

Eigenaresse Flora Doeve was blij verrast met de overhandiging en ziet het display als een waardevolle manier om de gasten van haar mooie B&B in Landsmeer te informeren. Flora heeft in 2021 van haar passie haar werk gemaakt. Ze opende de B&B en daarnaast heeft ze een kookstudio, waar ze kookworkshops geeft. De B&B beschikt over drie stijlvol ingerichte kamers, met uitzicht op de grote groene tuin waar de schapen lopen. De meeste gasten zijn families of jonge stellen, voornamelijk uit Zwitserland of Duitsland. Haar eerste gasten kan Flora zich nog goed herinneren. Dit waren Belgen die een eigen hotel hebben gehad. Flora was doodsbenauwd, al was dit achteraf gezien nergens voor nodig. Ze waren erg te spreken over haar B&B en gaven nog wat tips & tricks mee.

De vele (internationale) gasten van haar B&B zijn altijd nieuwsgierig naar wat de regio te bieden heeft. De meesten komen voor de natuur en de stad. Vaak ontdekken ze eerst de hoofdstad, maar zijn ze blij als ze terug zijn in de rustige groene omgeving van Landsmeer. Met de folders kan Flora wijzen op al het moois wat de regio te bieden heeft.

Ook een bedrijfsbezoek?

Met bedrijfsbezoeken wil de gemeente Landsmeer meer in verbinding komen met haar ondernemers. Ondernemers zijn van grote waarde doordat ze banen creëren en een belangrijke bijdrage leveren aan een levendige gemeente. Wilt u tijdens een bedrijfsbezoek ook meer vertellen over uw bedrijf? Meld u dan aan via het daarvoor bestemde formulier.