gemeente Landsmeer | Bedrijfsbezoek Tante Kee

Nieuwsbericht Bedrijfsbezoek Tante Kee

Gepubliceerd op: 21 maart 2024 13:20

Wethouder Economische Zaken Niels Bonenkamp ging vorige week op bedrijfsbezoek bij speelgoedwinkel Tante Kee. Hier sprak hij uitgebreid met eigenaresse Nikki over de winkel en haar ambities. Vorige zomer opende zij de deuren van Tante Kee. De winkel is vernoemd naar haar overgrootmoeder, die in de Jordaan geboren is. Ondanks dat de winkel pas negen maanden open is, is de onderneemster nog druk bezig met het inrichten van de winkel en verder uitbreiden van het assortiment.

Sinds de opening lopen de zaken boven verwachting. De winkel wordt druk bezocht, mede omdat er weinig andere speelgoedwinkels in de buurt zijn, denkt Nikki. Waar Tante Kee eerst enkele dagen per week geopend was, is de winkel nu dinsdag tot en met zaterdag open en wellicht binnenkort ook op maandag. De eigenaresse merkt dat veel bezoekers het fijn vinden om de producten te zien en vast te houden. Er is een klant die elke week met haar kleinkind naar de winkel komt. De ene week om te kijken, de andere week om iets (kleins) te kopen. En er komen ook mensen speciaal naar Tante Kee omdat ze de winkel willen steunen. De speelgoedwinkel is immers een mooie aanvulling en variatie op het winkelaanbod in het Landsmeerse winkelcentrum. Doordat de winkel zo goed loopt, heeft Nikkie zelfs een tweede Tante Kee in Zandvoort geopend.

Bedrijfsbezoek Tante Kee

Bij Tante Kee kun je terecht voor duurzaam, kwalitatief, educatief en tijdloos speelgoed. Een extra concept dat Nikki aanbiedt, is de zogeheten 'Birthday Baskets'. Kinderen die bijna jarig zijn kunnen een mandje vullen met cadeaus die zij graag willen hebben voor hun verjaardag. Dit scheelt het maken van lijstjes en er worden geen dubbele cadeaus gekocht.

Ook een bedrijfsbezoek?

Met bedrijfsbezoeken wil de gemeente Landsmeer meer in verbinding komen met haar ondernemers. Ondernemers zijn van grote waarde doordat ze banen creëren en een belangrijke bijdrage leveren aan een levendige gemeente. Wilt u tijdens een bedrijfsbezoek ook meer vertellen over uw bedrijf? Meld u dan aan via het daarvoor bestemde formulier.