gemeente Landsmeer | Bent u de Landsmeerse Loesje? Doet u mee?

Nieuwsbericht Bent u de Landsmeerse Loesje? Doet u mee?

Gepubliceerd op: 18 april 2016 09:35

Bent u de Landsmeerse Loesje? Doet u mee?

Automobilisten rijden te hard door het dorp, stoppen niet voor een zebrapad. Ouders parkeren dubbel bij een basisschool om hun kinderen naar binnen te brengen. Dit zijn zomaar een paar knelpunten/opmerkingen die de inwoners eind 2015 hebben aangegeven via www.geefomlandsmeer.nl in het kader van het project Verkeersveiligheid in Landsmeer. De komende maanden besteden we regelmatig aandacht aan de verkeersveiligheid  Dit doen we onder meer met (verkeers-)uitingen langs de weg. En daar kunnen we uw hulp goed bij gebruiken!

Weet u een leuke of passende slogan, uitspraak of (beeldende) boodschap, met het onderwerp verkeersveiligheid voor de Landsmeerse weggebruikers. U kunt hierbij denken aan een boodschap in de vorm van een 'Loesje'.

We hanteren twee voorwaarden:

1.            We houden het wel netjes.

2.            De boodschap dient kort en krachtig te zijn. De weggebruiker moet de boodschap snel kunnen lezen.

Verder bent u vrij om elk willekeurig verkeersthema te gebruiken, u mag zo vaak inzenden als u wilt.

Uit alle inzendingen kiest de burgemeester de leukste en meest passende inzending. Deze wordt afgedrukt op de sandwichborden die tijdelijk in het dorp worden geplaatst.

Heeft u een passende slogan? En wilt u meedoen? Plaats dan uw inzending vóór 15 mei 2016 op www.geefomlandsmeer.nl, of mail deze naar gemeente@landsmeer.nl. Ook kunt u uw inzending in de brievenbus bij het gemeentehuis doen. Voor de winnaar hebben we een speciale prijs. Daarnaast verloten wij onder de deelnemers  twee leuke (verkeersveilige) prijzen. Wilt u daarom uw naam en contactgegevens achterlaten?

 

 

Veilig verkeer Landsmeer