gemeente Landsmeer | Bijeenkomst herontwikkeling Sportpark

Nieuwsbericht Bijeenkomst herontwikkeling Sportpark

Gepubliceerd op: 26 februari 2019 08:00

Het Sportpark moet voor iedereen toegankelijk zijn en een prettige plek om te verblijven. Binnenkort begint de gemeente met de herontwikkeling van het Sportpark. Daarom organiseert de gemeente een bijeenkomst voor alle gebruikers van het Sportpark op:

- 6 maart 2019 om 19:30 uur in de sportkantine van IVV

Iedereen is van harte uitgenodigd. Tijdens de bijeenkomst presenteert de gemeente de plannen en wordt de ontmoetingsplek voor jongeren geëvalueerd. De kantine is met een traplift bereikbaar en de gemeente zorgt voor rolstoelen en rollators op de eerste verdieping.

3D visualisatie uiteindelijke resultaat Sportpark

De plannen voor het Sportpark worden gepresenteerd aan de hand van 3D visualisatie. Zo kunnen gebruikers meteen zien hoe het Sportpark er na de herontwikkeling uit komt te zien.

Evaluatie ontmoetingsplek voor jongeren

In juni 2018 is in het Sportpark een ontmoetingsplek gerealiseerd voor en door de jongeren uit Landsmeer. Zoals bij de plaatsing is toegezegd, wil de gemeente de plek van de container, het gebruik en de gemaakte afspraken evalueren.

Denkt u mee?

De gemeente wil graag een werkgroep oprichten met betrokkenen om samen te bekijken of een uitbreiding van de functie van het pad in de toekomst mogelijk kan zijn. Het fietspad in het Sportpark wordt opgeknapt en verbreed met daarnaast een voetpad. Met het verbreden van het fietspad ontstaat er een andere situatie. U kunt zich op deze avond aanmelden om deel te nemen aan de werkgroep. Of via e-mail: c.vanleeuwen@landsmeer.nl

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cynthia van Leeuwen-Lohman, c.vanleeuwen@landsmeer.nl of 06-50037681. Bent u verhinderd maar wilt u toch zien hoe het Sportpark er uit komt te zien! Kijk dan vanaf 7 maart op deze website.