gemeente Landsmeer | College Landsmeer bezoekt Zorgboerderij De Bezige Bij en houdt inloopavond bij SC Purmerland

Nieuwsbericht College Landsmeer bezoekt Zorgboerderij De Bezige Bij en houdt inloopavond bij SC Purmerland

Gepubliceerd op: 22 januari 2019 13:35

LET OP: gewijzigde locatie van de Inloopavond. Dit is SC Purmerland geworden

College Landsmeer bezoekt Zorgboerderij De Bezige Bij en houdt inloopavond bij SC Purmerland

Het college van B&W van de gemeente Landsmeer brengt op 22 januari 2019 een bedrijfsbezoek aan Zorgboerderij De Bezige Bij; huizen en dagverblijven voor niet-verstandelijk gehandicapten.
Het college heeft bij haar aantreden aangegeven dat zij samen met inwoners en bedrijven in gesprek wil gaan. Met enige regelmaat houdt het college dan ook inspiratiebezoeken bij lokale bedrijven en instellingen in Landsmeer.
Zorgboerderij De Bezige Bij heeft hier een pensionstalling voor paarden en daarnaast vangen zij dieren op die nergens meer terecht kunnen, door slechte zorg van hun baasjes, verwaarlozing, of eigenaren die de verzorging niet meer konden betalen. De boerderij heeft veel ervaring met kinderen met een beperking, zoals bijvoorbeeld autisme, adhd, pddnos. Zij bieden opvang op de woensdagmiddagen en in de weekenden vanaf zaterdagmorgen tot zondagmiddag 16 uur en alle vakanties. Op de zorgboerderij kunnen de kinderen zich thuis voelen en actief zijn. Zij vangen nu al vele jaren kinderen op. Zij doen dit vol overgave. Op de doordeweekse dagen zijn volwassenen van harte welkom.

Vanaf 19.00 uur is het college aanwezig in het dorpshuis "De Burcht" Purmerland voor een inloopavond met inwoners van Purmerland voor informatieve gesprekken.

Bezoek Zorgboerderij:
Datum: 22 januari 2019
Tijdstip: 13.30 uur
Locatie: Purmerland 25 in Purmerland

Inloopavond college bij SC Purmerland:
Datum: 22 januari 2019
Locatie: Purmerland 44E, Purmerland
Tijd: 19.00 uur tot 20.30 uur
Inwoners van Purmerland zijn van harte uitgenodigd.