gemeente Landsmeer | De (Jeugd)SportPas (JSP) inschrijving start weer!

Nieuwsbericht De (Jeugd)SportPas (JSP) inschrijving start weer!

Gepubliceerd op: 07 maart 2019 13:40

De inschrijving van de tweede voorjaarsperiode van de JSP gaat weer van start. Ook deze periode is er weer een nieuwe activiteit: Kinderyoga! Daarnaast kun je ook kiezen uit tennis, zeilen, beachvolleybal en MTB'en. Per gekozen sport wordt een bedrag van € 6,- gevraagd. Wil je meer dan 1 sport uitproberen? Dat kan ook natuurlijk, je mag zoveel sporten uitproberen als jij wilt! Met de JSP krijgen deelnemers de kans om 3 tot 4 kennismakingslessen in een sport te volgen zonder direct lid te worden. De JSP wordt georganiseerd door Team Sportservice Zaanstreek-Waterland in samenwerking met basisscholen en lokale sportaanbieders uit de gemeente Landsmeer.

Aanmelden en deelname

Voor een aantal JSP lessen is er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij. Inschrijven is mogelijk tussen 5 maart en 23 april. De kennismakingslessen worden gegeven tussen meivakantie en de zomervakantie. Kijk voor alle data en tijden op de website. Ga naar jouw.teamsportservice.nl/zaanstreek-waterland, klik op de JSP-button en vervolgens op "JSP Landsmeer meivakantie". Je kunt 1 sport naar keuze kiezen en deze gelijk afrekenen. Staat de sport niet meer op de website? Dan betekent het dat de les vol zit. Houd de website, in dat geval, in de gaten want mogelijk komt er een nieuw aanbod. Er zijn ook JSP lessen die uit meer of minder dan vier lessen bestaan. Let op: Bij te veel/weinig aanmeldingen kunnen data/tijden gewijzigd of geannuleerd worden. Hiervan wordt u op de hoogte gebracht.

Informatie

Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met Team Sportservice Zaanstreek-Waterland, Peter Bakker, tel. 0229-28 77 00 of mail naar pbakker@teamsportservice.nl.