gemeente Landsmeer | De bootjes mogen weer in het water

Nieuwsbericht De bootjes mogen weer in het water

Gepubliceerd op: 29 maart 2019 10:00

Als op 1 april het maaiseizoen begint, moeten alle vaartuigen en andere eigendommen van het gras en de plantsoenen af zijn. Ze liggen dan in de weg voor het gemeentelijk groenonderhoud.

Het is weer lente en daarmee is ook het vaar- en maaiseizoen weer aangebroken. In de gemeente liggen op veel plaatsen bootjes en andere vaartuigen in het water, maar ook op de kant langs het water. Dit maakt het voor de gemeente moeilijk om de groenstroken langs het water te maaien.

Wilt u daarom uw vaartuigen van de kant verwijderen en in het water leggen. De bevestiging van uw bootje aan de kant dient zo dicht mogelijk bij het water en goed zichtbaar te worden geplaatst. Dit om te voorkomen dat er schade wordt aangericht aan uw en ons materiaal. Wij verzoeken u om de bootjes en andere vaartuigen, die niet meer geschikt zijn om mee te varen, geheel te verwijderen uit het water en/of van de kant. Bootjes en andere vaartuigen die op de kant blijven liggen kunnen op kosten van de eigenaar door de gemeente worden verwijderd. Vanaf 1 november 2019 mogen de boten weer op de kant geplaatst worden.

Bootjes van de kant