gemeente Landsmeer | De bootjes mogen weer in het water

Nieuwsbericht De bootjes mogen weer in het water

Gepubliceerd op: 10 april 2019 12:55

Vanwege de start van het maaiseizoen vraagt de gemeente inwoners van Landsmeer om de vaartuigen uiterlijk zaterdag 13 april 2019 weer in het water te leggen.

In de gemeente liggen op veel plaatsen bootjes en andere vaartuigen in het water, maar ook op de kant langs het water. Dit maakt het voor de gemeente moeilijk om de groenstroken langs het water te maaien. Wilt u daarom uw vaartuigen uiterlijk zaterdag 13 april 2019 van de kant verwijderen en in het water te leggen.

Bevestig uw bootje zo dicht mogelijk aan de kant en goed zichtbaar. Dit om te voorkomen dat er schade wordt aangericht aan uw en ons materiaal. Wij verzoeken u om de bootjes en andere vaartuigen, die niet meer geschikt zijn om mee te varen, geheel te verwijderen uit het water en/of van de kant.
Bootjes en andere vaartuigen die op de kant blijven liggen kunnen op kosten van de eigenaar door de gemeente worden verwijderd. Waarschijnlijk vanaf 1 oktober (afhankelijk van weersomstandigheden) mogen de boten weer op de kant geplaatst worden.