gemeente Landsmeer | De Regionale Omnibusenquête komt er weer aan. Doet u mee?

Nieuwsbericht De Regionale Omnibusenquête komt er weer aan. Doet u mee?

Gepubliceerd op: 04 april 2017 08:20

Wat vindt u van de dienstverlening van de gemeente Landsmeer? Van welke voorzieningen in onze gemeente maakt u gebruik en hoe waardeert u deze? Hoe tevreden bent u over het onderhoud van onze wegen en het groen? De mening van onze inwoners over al deze zaken is voor de gemeente erg waardevol. Daarom leggen wij u deze en ander vragen graag elke twee jaar voor via de Regionale Omnibusenquête. Ook in 2017 doen wij als gemeente mee aan de omnibusenquête.

Uitnodiging enquête

Binnenkort ontvangen 15.00 inwoners van 18 jaar en ouder via de post een verzoek om mee te werken aan de omnibusenquête 2017. Naam en adres zijn willekeurig uit het bevolkingsbestand gehaald. De enquête kan zowel op papier als via internet worden ingevuld. Uiteraard is het invullen van de enquête anoniem. Het onderzoek wordt uitgevoerd door het Team Beleidsonderzoek van de gemeente Purmerend.

Doet u ook mee?

Hebt u een uitnodiging voor de omnibusenquête ontvangen? Dan stellen wij het zeer op prijs als u de vragenlijst invult. Uw antwoorden helpen de gemeente Landsmeer om haar dienstverlening af te stemmen op de wensen en behoeften van onze inwoners. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

De uitkomsten van de enquêtes van eerdere jaren kunt u hier inzien.