gemeente Landsmeer | Duurzame Huizenroute: mogen we bij u kijken?

Nieuwsbericht Duurzame Huizenroute: mogen we bij u kijken?

Gepubliceerd op: 01 oktober 2018 12:45

Isoleren of een warmtepomp? Waar begin je met het verduurzamen van je woning? Heeft u al ervaring opgedaan waar u een ander verder mee kunt helpen? Op zaterdag 3 en 10 november wordt de Duurzame Huizen Route voor de zesde keer georganiseerd. Huiseigenaren in heel Nederland openen hun deuren en laten anderen zien hoe zij hun huis duurzamer hebben gemaakt.

Gemeente Landsmeer doet mee aan de Duurzame Huizen Route om zoveel mogelijk inwoners te stimuleren om hun woning te verduurzamen. Woont u in gemeente Landsmeer en heeft u besparende maatregelen genomen of wekt u zelf energie op? Vindt u het leuk om anderen op weg te helpen? Meld uw woning aan en deel uw duurzame woonverhaal via duurzamehuizenroute.nl/landsmeer.

Duurzame Huizen Route
Alle kennis en ervaring op het gebied van duurzaam wonen is welkom. Ook als u net bent begonnen met het nemen van maatregelen kunt u meedoen aan de Duurzame Huizen Route. Voor veel mensen is het energiezuinig maken van hun woning een stappenplan waar zij langere tijd mee bezig zijn. Voor inwoners die zich willen oriënteren, is het waardevolle informatie om van u te horen hoe uw stappenplan eruitziet. Bezoekers horen graag de verhalen uit de eerste hand.

Van aardgasvrij wonen tot woningen met dak- en gevelisolatie, op duurzamehuizenroute.nl is elk verhaal welkom. Misschien heeft u net die informatie die een ander op weg kan helpen. Al meer dan duizend eigenaren gingen u voor en delen hun woonverhaal via de Duurzame Huizen Route.

Ervaring in een strohotel

Stelt u uw huis open op zaterdag 3 en 10 november of gaat u zelf op bezoek? Dan maakt u kans op een midweekje weg op een bijzondere plek: Het strohotel in Haps (Brabant).

Huizenroute