gemeente Landsmeer | Energiecoaches in Landsmeer

Nieuwsbericht Energiecoaches in Landsmeer

Gepubliceerd op: 21 februari 2023 17:00

De energiecoaches zijn al enige maanden aan de slag en kunnen van grote waarde zijn om inzicht te krijgen in het verbruik en de kosten. Samen met u kijkt de coach waar besparing mogelijk is. Met kleine maatregelen kunnen de energiekosten namelijk al omlaag. U kunt een afspraak maken met een energiecoach om gratis tips te krijgen over energiebesparing.

Met kleine maatregelen kunnen de energiekosten namelijk al omlaag.De energiecoach komt gratis bij u thuis. In een een-op-eengesprek helpen zij u inzicht te krijgen in de energiekosten en het energieverbruik. De coach heeft een tas bij zich met voorbeelden van energiebesparende materialen, bijvoorbeeld radiatorfolie, tochtstrippen en Ledlampen. Heeft u een laag inkomen? Dan is ook een waardebon van € 40,00 beschikbaar welke ingeleverd kan worden bij Van Dijk's Doe Het Zelf.

Geld besparen, meer comfort in de woning én iets goeds doen voor het milieu? Ja? Boek een gratis energiecoach! Mail naar energiecoachlandsmeer@welzijnwonenplus.nl, bel naar 020 482 26 05 of kom langs op de Dr.M.L. Kingstraat 2b te Landsmeer. WelzijnWonenPlus is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.30 – 12.30 uur.