gemeente Landsmeer | Faillissement ETS taxi- en zorgvervoer

Nieuwsbericht Faillissement ETS taxi- en zorgvervoer

Gepubliceerd op: 02 februari 2016 17:00

ETS Taxi- en Zorgvervoer is maandag 1 februari failliet verklaard. ETS Taxi- en Zorgvervoer verzorgt voor de gemeente Landsmeer het Aanvullend Openbaar Vervoer (AOV) en het leerlingenvervoer voor inwoners die niet zelfstandig van het openbaar vervoer gebruik kunnen maken.

Wat gebeurt er nu met mijn vervoer?
Het vervoer gaat voorlopig gewoon door. Wij betreuren de situatie voor het bedrijf en het personeel, maar ETS heeft ons verzekerd dat klanten de komende tijd gebruik kunnen blijven maken van de vervoersdiensten. Wij zorgen er samen met ETS voor dat uw vervoer of het vervoer van uw kind geen hinder ondervindt van deze situatie.

Wat gebeurt er in de (nabije) toekomst met mijn vervoer?
U kunt er op rekenen dat u gebruik kunt blijven maken van het AOV en het leerlingenvervoer. De gemeente doet er alles aan om het vervoer ook in de nabije toekomst te garanderen. U wordt hierover geïnformeerd door de gemeente.

Wat moet ik nu doen?
U hoeft niets te doen. Indien u vragen heeft kunt u deze stellen aan het Middelpunt (020 – 4877124). Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, informeren wij de gebruikers van ETS met een persoonlijke brief.