gemeente Landsmeer | Festival Pleinvrees 2017

Nieuwsbericht Festival Pleinvrees 2017

Gepubliceerd op: 28 augustus 2017 10:35

Op zaterdag 2 september 2017 wordt in het Recreatieschap Het Twiske voor de eerste keer het festival Pleinvrees georganiseerd. Pleinvrees is een eendaags evenement van muziek, theater en cultuur. Het festival is op het terrein bij de Zanddijk, ten zuiden van zorgboerderij de Marssen in Het Twiske. De gemeente Landsmeer heeft voor dit evenement een vergunning verleend en het Recreatieschap Het Twiske, de terreineigenaar, heeft ook toestemming gegeven voor dit festival. Kijk voor meer informatie ook op de website van Pleinvrees.

Beperking bereikbaarheid recreatiegebied

In verband met het opbouwen is  het festivalterrein vanaf maandag 28 augustus tijdelijk niet toegankelijk. Het terrein wordt afgezet met hekken en er worden rijplaten neergelegd. De opbouwperiode wordt door medewerkers van het Recreatieschap begeleid.

Soundcheck
Pleinvrees vindt plaats op zaterdag 2 september 2017 van 12.00 uur tot 24.00 uur. De soundchecks worden uitgevoerd op:

-              1 september 2017 tussen 16.00 uur en 20.00 uur
-              2 september 2017 tussen 10.00 uur en 11.00 uur

Verkeersdrukte

Naar verwachting ligt de piek op de toegangswegen naar Het Twiske tussen 13:00 uur en 15:00 uur. Houd hier dus rekening mee met uw eigen activiteiten.

Kamelenbrug afgesloten

De 'Kamelenbrug' over de Twiskeringvaart is op zaterdag 2 september de hele dag afgesloten. Recreatiegebied Het Twiske is deze dag dus niet bereikbaar via de fiets/voetgangersingang Marsenweg.

Parkeren

Rondom het gehele festivalterrein parkeren auto's op daarvoor van te voren aangegeven plaatsen, dit wordt in goede banen geleid door Traffic Support.

Pendelbussen vanaf NS-station Sloterdijk

Vanaf NS-Station Sloterdijk rijden speciale pendelbussen.

De uitstroom

De uitstroom (met een piek tussen 00.00 - 01.00 uur) geeft een aanzienlijke verkeersdruk. Op de Kolkweg/Zuiderlaaik wordt het verkeer begeleid door Traffic Support om ervoor te zorgen dat de verkeersstromen zo soepel mogelijk verlopen.

Klachten & geluidsoverlast

Ervaart u overlast of hebt u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met de organisatie via evenementen@landsmeer.nl

Het e-mailadres wordt gedurende de hele dag gelezen en er wordt, indien nodig, contact met u opgenomen. Vermeld daarom uw naam en eventueel telefoonnummer. Bellen kan ook via 06 - 53674407. Indien er niet wordt opgenomen stuur dan een sms met uw naam + telefoonnummer zodat er teruggebeld kan worden.

Afbouwen

De afbouw van het festival start direct na afloop van het evenement en eindigt op donderdag 7 september 20.00 uur, met een uitloop naar vrijdag.