gemeente Landsmeer | Foodtruck op 16 en 17 juli

Nieuwsbericht Foodtruck op 16 en 17 juli

Gepubliceerd op: 07 juli 2020 13:20


Foodtruck op 16 en 17 juli actief in Landsmeer

Op donderdag 16 en vrijdag 17 juli rijdt de foodtruck van Lovebites door Landsmeer. Menno en Linda bakken in hun foodtruck ecscadilles (wraps) en mini-kipburgertjes. Vrijwilligers brengen dit lekkers bij de mensen thuis.
Veel mensen zitten door de Corona crisis veel binnen. Dan kun je je wel eens eenzaam voelen. Daarom brengen we lekkere hapjes rond en maken een praatje om te laten weten dat we elkaar niet vergeten.

Medewerkers van dienstencentrum SamenMeer, WonenPlus, Evean, Zorgcirkel, MEE en SMD hebben eenzame inwoners en hun mantelzorgers voor deze actie aangemeld. Zo'n 600 inwoners ontvangen een lekkere snack en informatie over contact en ontmoeting in Landsmeer. Verwacht wordt ongeveer 600 hapjes te verzorgen over de twee dagen.

Data en locaties Foodtruck
Op donderdagmiddag 16 juli tussen 12: 00 en 17:00 uur stopt de foodtruck op het Marktplein, bij de Brandweer, in de Zultestraat en in de Raadhuistraat.
Op vrijdag 17 juli op: Schaepeboet, Weegbreesingel en bij SamenMeer en gaat ook langs op de Kanaaldijk én de kernen Den Ilp en Purmerland.