gemeente Landsmeer | Gemeente Landsmeer en Meld Misdaad Anoniem werken samen

Nieuwsbericht Gemeente Landsmeer en Meld Misdaad Anoniem werken samen

Gepubliceerd op: 30 juni 2020 21:20


De gemeente Landsmeer gaat per 1 juli 2020 samenwerken met Meld Misdaad Anoniem. Meld Misdaad Anoniem helpt in de strijd tegen ondermijning. Heeft u  informatie over ernstige criminaliteit en durft u of kunt u niet naar de politie, meld het dan bij Meld Misdaad Anoniem.

De anonimiteit van de melder staat op de eerste plaats, Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijke organisatie en géén politie. Alleen als uw anonimiteit gewaarborgd kan worden stuurt Meld Misdaad Anoniem de anonieme melding door naar partners, zoals de gemeente, politie en andere opsporingsdiensten. Een anonieme melding moet eerst worden getoetst. Kloppen de gegevens in de melding en is er meer over een verdachte of adres bekend? Pas als die feiten de anonieme melding onderbouwen dan kunnen de opsporingspartners overgaan tot actie.

Een tip van Meld Misdaad Anoniem kan:

• Worden toegevoegd aan een onderzoek;
• Aanleiding zijn tot het opstarten van een nieuw onderzoek;
• Aanleiding zijn voor het heropenen van een oude zaak.

Meld Misdaad Anoniem is zeven dagen per week bereikbaar via 0800-7000. Op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 22.00 uur en in weekenden en op feestdagen van 10.00 tot 18.00 uur. Je kunt 24/7 online melden in een beveiligde omgeving op: meldmisdaadanoniem.nl.