gemeente Landsmeer | Gemeente Landsmeer kent Zilveren Zwaan toe aan Jan Heukelom

Nieuwsbericht Gemeente Landsmeer kent Zilveren Zwaan toe aan Jan Heukelom

Gepubliceerd op: 02 september 2017 13:35

Vanochtend, 2 september 2017 is de heer Jan Heukelom door burgemeester Astrid Nienhuis onderscheiden met de Zilveren Zwaan vanwege zijn niet aflatende inspanning voor het onderhoud van de volière in het wijkpark. Jan Heukelom ontving de Zilveren Zwaan tijdens een afspraak met de gemeente over de volière.

De heer Heukelom is al ruim 30 jaar de drijvende kracht achter de volière in het wijkpark. Dagelijks verzorgd en voert hij de kippen en vogels en 1x per jaar wordt de volière helemaal schoongemaakt. Hiervoor wordt dan de hulp gevraagd van buurtbewoners. Dit jaar is de volière helemaal geschilderd, ligt er een nieuwe zandlaag in de kooi en is het gaas op het dak vernieuwd. Dankzij zijn inzet genieten de bezoekers van het wijkpark iedere keer weer van het vogelhuis.

Daarnaast is Jan Heukelom oproepchauffeur voor het Dienstencentrum Landsmeer.

Kijk voor een korte impressie op onze facebookpagina.

Tijdens deze bijeenkomst werden de spelregels ondertekend tussen de gemeente en de vrijwilligers van de volière, vertegenwoordigd door dhr J. Heukelom. Hoewel de volière al 40 jaar goed wordt onderhouden, vonden de vrijwilligers en de gemeente het belangrijk dit in spelregels vast te leggen. De ondertekening van de spelregels viel samen met de jaarlijkse onderhoudsdag van de volière.