gemeente Landsmeer | Gemeente Landsmeer zoekt 6 avonturiers!

Nieuwsbericht Gemeente Landsmeer zoekt 6 avonturiers!

Gepubliceerd op: 07 juni 2019 09:45

Werken bij de gemeente Landsmeer is werken in een compacte gemeente met grote ambities: korte lijnen, informele werkrelaties en goede onderlinge verbondenheid. Met het organisatie ontwikkelplan, 'Anders met elkaar vooruit, Onze ontdekkingsreis', is een proces gestart om in te spelen op veranderingen waarbij geïnvesteerd wordt in de medewerkers.

Jij krijgt veel ruimte om nieuwe werkwijzen te ontdekken en toe te passen en jezelf door te ontwikkelen. Bijvoorbeeld via de Landsmeer Academie. Resultaatgerichtheid, verantwoordelijkheid, pro activiteit, verbinden en communicatie zijn hierbij de sleutelwoorden.

Om de vele ambities waar te maken, zoekt Gemeente Landsmeer 6 nieuwe collega's. Avonturiers die er graag op uit trekken in de Landsmeerse samenleving,  die de samenwerking met burgers en maatschappelijke organisaties opzoeken en energie krijgen van ontwikkeling. Flexibele professionals die graag de handen uit de mouwen steken en concrete resultaten boeken.

Klik voor alle vacatures.

De vacatures

Teammanager Sociaal Domein
Twee Beleidsadviseurs
Ruimtelijke Ontwikkeling
Regisseur Duurzaamheid
Junior Adviseur Omgevingsrecht
Teamleider beheer openbare ruimte

De sollicitatieprocedure

In week 24, 25, 26 en 27 vinden de voorselectiegesprekken bij Publiek Netwerk plaats op basis van motivatiebrief en CV.De gespreksrondes bij gemeente Landsmeer zijn gepland in week 27, 28 en 29.

Gezien de zomervakantie kan deze planning voor een enkele vacature afwijken.