gemeente Landsmeer | Heel Nederland doet duurzaam op 10 oktober

Nieuwsbericht Heel Nederland doet duurzaam op 10 oktober

Gepubliceerd op: 02 oktober 2017 11:00

Duurzaamheidsbeweging zichtbaarder maken

"De Dag van de Duurzaamheid is hèt moment van het jaar om de duurzaamheidsbeweging in Nederland nog zichtbaarder, groter en manifester te maken. We willen een circulaire economie die draait op duurzame energie en groene grondstoffen, want het klimaat is zichtbaar aan het veranderen. Klimaat en energie zouden voor alle politieke partijen topprioriteit moeten zijn bij de komende verkiezingen", aldus Urgenda directeur Marjan Minnesma.

Duurzaamheid loont en is winstgevend

Door duurzaam en klimaatbewust te leven draagt u een steentje bij aan een schoner leefklimaat in Nederland, maar het is ook goed voor uw portemonnee. Vooral woningbezitters kunnen hun slag slaan door hun woning energiezuinig en duurzaam te maken. Het isoleren van de woning en opwekken van eigen energie is op het moment zo interessant dat het meer oplevert dan de rente die u ontvangt over uw spaargeld op de bank. Het bespaart u jaarlijks honderden euro's op uw energielasten.

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw woning energiezuinig, comfortabel en duurzaam te maken?

Kijk dan eens op de website van het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket www.duurzaambouwloket.nl. Hier kunt u terecht voor gratis informatie en onafhankelijk advies over: energiebesparende- en duurzaamheidsmaatregelen, subsidie- en financieringsmogelijkheden en betrouwbare uitvoeren bedrijven. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met een adviseur van het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket, door te bellen (072-743 39 56) of te mailen (info@duurzaambouwloket.nl)

Subsidies aanwezig! Doe de energiesubsidie check via www.duurzaambouwloket.nl/subsidieregelingen