gemeente Landsmeer | Herinrichting Havenzathe, Burgweg afgesloten

Nieuwsbericht Herinrichting Havenzathe, Burgweg afgesloten

Gepubliceerd op: 12 oktober 2023 12:30

We zijn bezig met de herinrichting van Havenzathe, fase 2. Tijdens de werkzaamheden aan de Burgweg, Engelenburg, Doornenburg, deels Drakensteijn en Zwaansburg, is doorgaand verkeer over de Burgweg niet mogelijk. We vervangen steeds een deel van de Burgweg. De Burgweg gaan we dus in delen openmaken, zodat we de oude riolering kunnen verwijderen en vervolgens nieuwe riolering en nieuwe bestrating aanbrengen. Doorgaand verkeer over de Burgweg is dan niet mogelijk, maar u kunt wel tot aan het werkvak rijden en parkeren. Afhankelijk van het weer en onvoorziene omstandigheden verwachten we dat het werk in juni 2024 wordt opgeleverd.

Havenzathe werkzaamheden fase 2

Burgweg aan zijde winkelcentrum wel toegankelijk

Het deel van de Burgweg aan de kant van het winkelcentrum blijft zoals het is. Dit deel is herkenbaar aan de donkerbruine bestrating. Het winkelcentrum blijft zo voor iedereen toegankelijk vanaf de Van Beekstraat. We zorgen ervoor dat de bevoorrading van onder andere Jumbo gewoon plaats kan vinden.

Opslag materiaal werkzaamheden

Voor de werkzaamheden is ook ruimte nodig voor de tijdelijke opslag van buizen, putten, bestratingsmateriaal, zand en grond. Gezien de beperkte ruimte is er voor gekozen om hiervoor weer enkele grote groenvakken aan de M.L. Kingstraat te gebruiken. We begrijpen dat dit overlast veroorzaakt. Excuses voor het ongemak.

Meer informatie over dit project vindt u op de projectenpagina.