gemeente Landsmeer | Inspiratiebijeenkomst voor mantelzorgers in Landsmeer

Nieuwsbericht Inspiratiebijeenkomst voor mantelzorgers in Landsmeer

Gepubliceerd op: 10 augustus 2020 11:50


Op donderdag 27 augustus organiseert de SMD weer een inspiratie bijeenkomst voor alle mantelzorgers in Landsmeer. De mantelzorg bijeenkomst start om 10.00 uur in Het Wapen van Landsmeer.

Zorgt u intensief en langdurig voor een familielid of naaste? Dan bent u mantelzorger. Ook al doet u dat graag en met veel liefde dan nog kan het best zwaar zijn en veel energie vragen. U bent van harte welkom bij de inspiratie bijeenkomst voor mantelzorgers. Het is de gelegenheid om andere mantelzorgers te ontmoeten en indien gewenst, kennis en ervaring uit te wisselen.

Datum : donderdag 27 augustus 2020
Tijd: 10.00-11.30 uur
Locatie: Het Wapen van Landsmeer
Adres: Calkoenstraat 27 in Landsmeer
Thema: Creatieve (zomer) workshop

Aanmelden

Iedereen die mantelzorger is, kan zich aanmelden, graag voor 20 augustus. Dit kan via de SMD, telefoon: 075-2060011 of w.sas@desmd.nl. Als u zich bij de SMD aanmeldt als mantelzorger dan ontvangt u automatisch uitnodigingen, nieuwsbrieven en andere relevante informatie over mantelzorg. De toegang is gratis. U bent van harte welkom.

Vanzelfsprekend houden we tijdens deze bijeenkomst rekening met de landelijke RIVM maatregelen. We zitten op 1,5 meter van elkaar. De handen dienen ontsmet te worden met een desinfectie alcohol die bij de entree staat. Heeft u (of iemand uit uw gezin) klachten als verkoudheid, koorts, niezen, keelpijn? Blijft u dan thuis. We schudden geen handen. Hoest en nies aan de binnenkant van uw elleboog. Om de afstand te kunnen bewaren is er ruimte voor maximaal 12 personen.