gemeente Landsmeer | Inwoners tevreden met investering na zonnepanelenactie Landsmeer

Nieuwsbericht Inwoners tevreden met investering na zonnepanelenactie Landsmeer

Gepubliceerd op: 05 november 2020 15:05

Zelf energie opwekken is een van de maatregelen die u kunt nemen om beter voor het milieu en voor uw portemonnee te zorgen. Wist u dat de inwoners van gemeente Landsmeer die gebruik hebben gemaakt van de voorgaande en actuele zonnepanelenactie nu al gemiddeld € 550,- aan energiekosten per jaar besparen? Familie Van Beijnum uit gemeente Landsmeer is een van de deelnemers.

"Het meedoen aan de actie doen we uit milieuoverwegingen, maar het scheelt ook veel geld. Helemaal doordat de btw-teruggaaf in de actie is verwerkt. Het is prima geregeld, de installateur heeft netjes gewerkt. Ook hebben ze me geholpen bij het installeren van de app waarop ik de opbrengst kan zien. Ben je van plan zonnepanelen te nemen? Doen!" aldus mevrouw Van Beijnum.

Minder CO2-uitstoot
Familie Van Beijnum is al langer bezig met het milieu. "We hebben de zonnepanelen ook vanwege het milieu. We koken op inductie en hebben HR++ glas." Met het gebruik van zonne-energie wordt nog meer bijgedragen aan het verminderen van CO2-uitstoot.

Doe tot 22 november mee
Heeft u interesse in zonnepanelen? En wilt u persoonlijk advies? De actie loopt nog 22 november, dus meld u nu aan via Duurzaam Bouwloket.

Gemeente Landsmeer ondersteunt het samenwerkingsverband van vakkundige installateurs uit de regio. De installateurs werken volgens de RIVM richtlijnen. Deze richtlijnen zijn onder het protocol Samen Veilig Doorwerken te vinden op www.rijksoverheid.nl.